Annoncørbetalt indhold

Annonce: Her er årets 10 finalister i Melodi Grand Prix

Årets afstemning om deltagelse i Melodi Grand Prix 2020 er afsluttet. Her kan du se, hvem de 10 finalister til årets største danske musikbegivenhed er!

Her er årets 10 finalister til Melodi Grand Prix
Årets Melodi Grand Prix finder sted i Royal Arena i København den 7. marts, og efter den store landsafstemning, der skulle finde frem til de sidste tre finalister, er de 10 finalepladser nu alle besat. Bookmakere og andet godtfolk er allerede i gang med at offentliggøre (sponseret link) spiltips til årets finale, og det er derfor på høje tide at tage et lidt nærmere kig på årets finalister, og hvordan de har fået adgang til finalen.

5 finalister udvalgt af DR’s fagjury
Fagjuryen hos DR har udvalgt årets første 5 finalister, som er:

- Sys Bjerre: ”Honestly”
- Isam B: ”Bølger”
- Maja og de sarte sjæle: ”Den eneste goth i Vejle”
- Jasmin Rose feat. RoxorLoops: ”Human”
- Benjamin Kissi: ”Faith”

Sys Bjerre kræver formentlig ikke nogen yderligere introduktion, og hvis der ringer en klokke, når du hører navnet Isam B, er det heller ikke uden grund. Isam B var en del af det nu opløste trekløver Outlandish.
Både Maja og de sarte sjæle samt Benjamin Kassi har tidligere nydt godt af opmærksomheden i henholdsvis ”Karrierekanonen” og ”Ugens uundgåelige”, og Jasmin Rose og RoxorLoops er bestemt heller ikke uden chancer, da den erfarne sangskriver Lise Cabble er med på holdet bag teksten.

3 finalister fra landsafstemningen – og så 2 ekstra
Landsafstemningen sendte følgende tre finalister videre til finalen:

- Ben & Tan: ”Yes”
- Kenny Duerlund: ”Forget it all”
- Sander Sanchez: ”Screens”

De tre finalister vandt afstemningen i hver af de tre regioner. Herefter skulle en musikjury fra P4 udvælge to af de resterende deltagere, som lytterne ikke stemte videre, men som alligevel burde tildeles et wildcard til finalen. Her faldt valget på:

- Jamie Talbot: ”Bye bye heaven”
- Emil: ”Ville ønske, jeg havde kendt dig”

Dermed er årets 10 finalister fundet, og selv om favoritværdigheden vel nok umiddelbart tilfalder Sys Bjerre og Isam B grundet deres popularitet, er der ingen tvivl om, at vi kan se frem til et stærkt finalefelt, der kan gøre årets Melodi Grand Prix til en kæmpe fest.

Dommerne og musikken er også på plads
Det er imidlertid ikke kun årets finalister, der er på plads – det er værterne også. Her bliver det Hella Joof og Rasmus Bjerg, der skal styre slagets gang. Til at hjælpe sig med at skabe en uforglemmelig finalefest har dommerne det populære Antonelli Orchestra ved sin side, som vi blandt andet kender fra Vild med dans og Toppen af poppen. I år spilles musikken i finalen live, hvilket ellers ikke har været tilfældet de seneste 21 år. Vi kan dermed se frem til masser af god underholdning, når Melodi Grand Prix skydes i gang den 7. marts på DR.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • singer-annonce