cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Her er alt, hvad I skal bruge til jeres næste spilaften

Elsker du at holde spilleaftener, hvor du og din familie eller måske dine venner kan hygge jer i timevis med sjove brætspil, masser af slik og højt humør? Så er du ikke den eneste. At spille spil er nemlig noget, som næsten alle elsker, og det er en god, afslappende og sjov ting at samles over
29. marts 2021 kl. 09:41 Af Legebyen

Find de bedste spil

Der findes et utal af spil, og der er derfor noget til enhver smag. Når du skal holde spilleaften, er det vigtigt at vælge spil ud fra, hvad selskabet vil finde sjovt, og det kan være en god idé at sørge for, at der er flere forskellige spil at vælge imellem. På den måde kan I starte med ét spil og skifte over til et andet, når I har brug for noget forandring.

Du kan finde alle de gode gamle (sponseret link) klassikere og nye spil, alt efter hvad der er stemning for. Det kan være en god idé, at udvalget af spil er en god blanding af nye spil, som I måske ikke har prøvet før og de klassiske spil, som alle kender og kan lide.


Klare rammer sikrer den gode stemning

Lige så god stemning et spil kan skabe, lige så dårlig stemning kan det også skabe, hvis der er uenighed om regler og lignende.

Heldigvis er det nemt at undgå den dårlige stemning, hvis bare du sørger for, at der er klare rammer omkring spillet. Dette gælder både i forhold til spillereglerne, men også i forhold til tidstagning, hvis turene skal være på tid. Her findes der mange forskellige timere, der kan sørge for, at tiden overholdes.

Et ur eller en timer vil særligt også være en god idé, hvis der er børn med i spillet, da de tit kan have en skæv tidsopfattelse og derfor har brug for at få visualiseret tiden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

Annonce