Annoncørbetalt indhold

Annonce: Her er alt, hvad I skal bruge til jeres næste spilaften

Elsker du at holde spilleaftener, hvor du og din familie eller måske dine venner kan hygge jer i timevis med sjove brætspil, masser af slik og højt humør? Så er du ikke den eneste. At spille spil er nemlig noget, som næsten alle elsker, og det er en god, afslappende og sjov ting at samles over

Find de bedste spil

Der findes et utal af spil, og der er derfor noget til enhver smag. Når du skal holde spilleaften, er det vigtigt at vælge spil ud fra, hvad selskabet vil finde sjovt, og det kan være en god idé at sørge for, at der er flere forskellige spil at vælge imellem. På den måde kan I starte med ét spil og skifte over til et andet, når I har brug for noget forandring.

Du kan finde alle de gode gamle (sponseret link) klassikere og nye spil, alt efter hvad der er stemning for. Det kan være en god idé, at udvalget af spil er en god blanding af nye spil, som I måske ikke har prøvet før og de klassiske spil, som alle kender og kan lide.

Klare rammer sikrer den gode stemning

Lige så god stemning et spil kan skabe, lige så dårlig stemning kan det også skabe, hvis der er uenighed om regler og lignende.

Heldigvis er det nemt at undgå den dårlige stemning, hvis bare du sørger for, at der er klare rammer omkring spillet. Dette gælder både i forhold til spillereglerne, men også i forhold til tidstagning, hvis turene skal være på tid. Her findes der mange forskellige timere, der kan sørge for, at tiden overholdes.

Et ur eller en timer vil særligt også være en god idé, hvis der er børn med i spillet, da de tit kan have en skæv tidsopfattelse og derfor har brug for at få visualiseret tiden.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon