mit folketidende klub folketidende cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Her er hvad du skal være opmærksom på ved køb af ny kjole

Når man skal investere i en ny kjole, er der flere forskellige ting, man bør holde sig for øje, så man kan finde frem til den rette kjole, der passer netop til ens helt egen stil.
26. oktober 2018 kl. 12:38 Af Gundtoft.dk

Annonce

Der findes kjoler(sponseret link) til kvinder i mange forskellige afskygninger fra mange forskellige mærker såsom Gerry Weber, Rosemunde, By Malene Birger osv. Det udmunder sig også i, at der er mange forskellige muligheder at vælge mellem, når man skal på jagt efter en ny kjole.

Forskellige farver og snit
Først og fremmest er det meget vigtigt, at man finder en kjole i de helt rette farver. Her vil man oftest have klare retningslinjer for den stil, man plejer at køre, hvorfor det også kan være en fordel at holde sig inden for denne stil. Det indebærer blandt andet også, at man overvejer farven på kjolen i forhold til farven på dertilhørende sko og smykker. På den måde kan man sørge for at hele ens outfit er gennemført og passende i forhold til ens egen til. Der findes også mange forskellige typer af kjoler, hvilket er gældende for kjoler uden ærmer og kjoler med ærmer, mens det også er muligt at finde kjoler, der blot har stropper.

Find en kjole med den rette pasform
Udover farve og snit er det også vigtigt, at man finder en kjole i den helt rette pasform. Nogle vil være til de stramme og lidt kortere kjoler, mens andre måske vil ty lidt mere til nogle længere og løsere kjoler. Det er naturligvis også noget, man bør afstemme i forhold til, hvilke forskellige begivenheder man skal benytte kjolerne til. Eksempelvis kan det være en fordel med de længere og finere kjoler til galla og andre fine arrangementer, mens en af de kortere og lidt strammer kjoler kan gå an til nogle mindre fine typer af fester.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: CHRISTIAN ENEMARK

Børnefamilie valgte… 14. november 2018 kl. 16.03

AF: LINDA SOMMER

Tag ansvar for styrke… 12. november 2018 kl. 01.13

AF: JOHN WENNERWALD

Anoreksi og forældrerollen 11. november 2018 kl. 22.44

AF: PER JOHANNES ESKILDSEN

Svindel og humbug 11. november 2018 kl. 00.46

AF: LILLI RUTHERFORD

Hvor er vi heldige i Guldborgsund 10. november 2018 kl. 16.03

AF: LILLI RUTHERFORD

Hvorfor skriver I om… 10. november 2018 kl. 13.22

Annonce