cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Hjælp til begravelsen

En begravelse kan være en rigtig svær ting at håndtere. Der kan være mange ting, der ikke giver mening, når man står midt i en svær tid. Det kan både være økonomisk, praktisk og psykisk, at tingene kan være svære at få til at hænge sammen. Hvis du har lyst til at vide mere om, hvordan du kan få hjælp til at gøre den svære tid nemmere for dig og andre pårørende, kan du læse mere her.
11. november 2019 kl. 13:58 Af Bedemand H.J. Madsen

Annonce

Få økonomisk hjælp til begravelsen
En stor ting som mange ikke er klar over er, at det ofte er en meget dyr ting at skulle holde en begravelse. Både kiste og gravøl koster mange penge, og det er ikke alle der har penge til at kunne hold en begravelse. Derfor er rigtig godt at vide, at man kan få (sponseret link) begravelseshjælp ,og dermed gøre det til en lettere økonomisk byrde at holde en begravelse. For at kunne søge om begravelseshjælp skal den afdøde være dansk statsborger sådan, at person er berettiget til danske sygesikring. Hvis dette er opfyldt, kan man altid søge om begravelseshjælp. Om man har mulighed for at modtage begravelseshjælp, afhænger af afdødes og ægtefælles formue, og skal derfor afgøres i hver enkelt situation. Ved man ikke hvordan man skal søge om dette, kan man altid kontakte sin bedemand, og få dem til at hjælpe en med at søge om den økonomiske hjælp.
Få støtte af din bedemand til det praktiske

En bedemand kan også hjælpe med andre ting end bare det økonomiske. En bedemand fungerer nemlig som en person, som du kan betro dig til, og som kan hjælpe dig med at finde ud af alle de praktiske ting, som skal gøres før, under og efter en begravelse. Det er ofte en svær tid når man skal holde en begravelse, og derfor anbefales det også meget, at man søger denne hjælp, for nemmere at kunne overskue de ting der skal gøres, så man får gjort det ordentligt.

Benyt sorggrupper i den hårde tid
Det er ikke kun den praktiske del der skal bruges hjælp til. Faktisk er den største del af at gå igennem et dødsfald, at man får snakket ud om de følelser, tanker og bekymringer, som det sætter i gang, når man mister nogle, der er tæt på. En god måde at få hjælp på er at benytte de såkaldte sorggrupper. Sorggrupper er noget, som findes i næsten alle byer i Danmark. Det er grupper af ligesindede mennesker, som ønsker et sted hvor de kan finde genkendelse, og hvor de kan få lov at fortælle om deres følelser og tanker. Det er et rum, hvor der er fuld forståelse for de tanker og bekymringer, som findes i hvert enkelt menneske, og et rum hvor alt er tilladt at sige og føle. Så føler man ikke, at man kan snakke med familie og venner på en måde, hvor man får hjælp til at håndtere og forstå sine følelser, så er en sorggruppe et rigtig godt bud på et sted, hvor man kan få afløb for sine inderste tanker.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

AF: LINDA SOMMER

Lolland er som skabt til… 14. maj 2020 kl. 17.26

Annonce