Annoncørbetalt indhold

Annonce: Hold aktiv ferie i det fri

Flere og flere begynder at holde ferie i det fri og har brug for det nødvendige udstyr. Det kan blandt andet købes hos CAMPZ.dk. CAMPZ er en dansk webshop, der primært sælger udstyr til outdoor- og adventuresegmentet i Danmark. Webshoppen er en del af en større europæisk indkøbskæde, som sikrer, at det er muligt at købe tøj og udstyr til en god pris, og det kommer deres kunder til gode. Ved siden af de gode priser er det også vigtigt for CAMPZ at give deres kunder en god service. Det gør de blandt andet ved at ansætte personale med personligt kendskab til outdoor- og adventurelivet, da de selv er eller har været aktive.

Det aktive liv i det fri

Mange mennesker har i de senere år opdaget fordelene ved en ferie i det fri. I Danmark eller i udlandet. Der er noget mere tillokkende ved at stå i de norske bjerge eller i de franske alper med en rygsæk på end at sidde ved en pool på en eller anden tilfældig solbeskinnet ø. Det er også muligt at tage en forlænget weekend et sted i Skandinavien og få en dejlig aktiv weekend. Det er endda muligt at tage hunden med, og den vil også elske det.

Den nordiske natur skal ikke undervurderes, og her er masser af muligheder for en aktiv ferie i det fri, og du sikrer dig den bedste oplevelse med det bedste udstyr, som du finder hos (sponseret link) CAMPZ. Har du lyst til at tage på aktiv ferie et sted, hvor vejret er lidt bedre end regnfulde Skandinavien, kan du overveje at gå Caminoen i Spanien. Du kan vælge at gå den hele eller dele den op i flere bidder. Det er muligt at bo på hoteller undervejs, eller også kan du vælge at tage et telt med. Der er en stribe indbydende, vandtætte og ultralette telte hos CAMPZ. Valget er dit.

Valg af det rigtige udstyr

Uanset hvilken ferie du skal på, er det vigtigt, du har det rigtige udstyr med. Intet kan ødelægge en ferie mere end alt for meget oppakning, eller hvis du bliver våd og kold og ikke har skiftetøj med. Start derfor med at finde ud af, hvilken ferie du skal på.

Er du i tvivl om, hvad du skal have med, og hvad dit behov er, kan du med fordel bruge CAMPZ’ erfarne personale til at få afdækket dit behov, så du hverken får for lidt eller for meget med. Alle kender det med at pakke til en ferie, hvor man forestiller sig alle mulige situationer. Hvilket også er ok, hvis du skal på ferie ved poolen, men hvis du selv skal bære det hele i dagevis, er det vigtigt, at du kun har det med, du har behov for. Ingen siger, det nødvendigvis skal være det nyeste og denne sæsons varer.

Du kan med fordel ofte finde gode varer på tilbud hos CAMPZ. Men det er vigtigt, at du prioriter det rigtige udstyr. De rigtige vandresko, et let telt og en varm jakke gør det langt sjovere at tage på camping, end hvis du har våde cowboybukser på, som ikke kan tørre, så du fryser i flere hele dage undervejs.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon