Annoncørbetalt indhold

Annonce: Hold dig tør og varm i riv og rusk

Efterårets riv og rusk og ofte meget våde vejr, er ofte ikke det mest indbydende at bevæge sig ud i, men ofte handler det blot om den rette påklædning. Ligeledes er det tilfældet i vinterens kulde og sommetider også våde vejr - sørger man for at være klædt på efter vejret, er det ofte ikke et problem at bevæge sig ud, uanset om det er koldt, vådt eller blæsende.

Ofte er efteråret og vinteren i Danmark både kold, våd og blæsende, og det indbyder derfor til masser af varmt tøj. Sørger vi for at pakke os godt ind om vinteren, kan vi holde varmen, hvilket blandt andet kan være med til at holde både forkølelse på afstand - noget det ofte er svært at undgå, at komme i kontakt med henover efteråret og vinteren.
Varmt tøj gør det dog ikke alene, da det ofte er det våde vejr, der er synderen, når det kommer til forkølelse. Kan du ikke holde vand og sne ude, betyder det at du risikerer at blive kold, uanset hvor meget varmt tøj du har iført dig.

Meget udendørstøj, både jakker, bukser og sko, er fremstillet til at være vandafvisende, men som med meget andet, mister disse beklædningsgenstande med tiden deres vandafvisende egenskaber.
Mange er sandsynligvis klar over at regntøj har vandafvisende egenskaber, netop fordi det er fremstillet til at kunne bæres i regnvejr, og samtidig holde dig tør. At regntøjet kan holde dig tør i vådt vejr, skyldes i nogen grad de materialer regntøjet er lavet af, men disse materialer indeholder også imprægnering, som netop er med til at sikre den vandafvisende egenskab. Med tiden mister selv regntøj, sin vandafvisende egenskab, blandt andet grundet slid, men i særlig grad også hvis regntøjet vaskes.

Forlæng dit overtøjs levetid og hold vind og vejr ude
Der findes heldigvis en løsning, der kan forlænge regntøjets levetid, du har nemlig mulighed for selv at genimprægnere dit regntøj, således at det igen bliver vandafvisende og således kan bruges meget længere.

Imprægnering findes i mange forskellige afskygninger, blandt andet findes der imprægnering til vask, hvor tøjet bliver imprægneret under vask. Derudover findes der også den populære løsning (sponseret link) imprægneringsspray.
En imprægneringsspray er super let at anvende, da alt du skal gøre, er at spraye imprægneringen på dit regntøj, lade det trække ind, og så er dit regntøj igen så godt som nyt.

Meget andet overtøj, end blot dit regntøj, har faktisk også vandafvisende egenskaber - blandt andet er både skitøj, vindjakker og også sko, ofte udstyret med vandafvisende egenskaber, da de er imprægneret. Og præcis som det også gør sig gældende med regntøjet, kan andet overtøj og sko også med tiden miste sine vandafvisende egenskaber, og sker dette, vil du som sagt opleve at dit overtøj og sko ikke længere har den samme evne til at holde dig varm i vådt vejr. Du har naturligvis også mulighed for at imprægnere dette overtøj og ikke mindst sko. Du kan finde imprægnering til sko, men mange typer imprægnering, kan ofte også benyttes til flere forskellige stykker tøj samt sko. Du kan således let imprægnere alt dit overtøj med blot ét imprægneringsmiddel.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • zebla