Annoncørbetalt indhold

Annonce: Hold sommerferie på altanen

Har du ikke nogen planer om at tage til en afslappende feriedestination denne sommer? Det behøver heldigvis ikke at stå i vejen for, at du kan få en rigtig hyggelig sommer og få mest muligt ud af de lune, danske sommerdage. Der er masser af mulighed for at få den perfekte, hyggelige sommerstemning på altanen. Læs videre og bliv inspireret her.

De hyggelige sommeraftener med vennerne

Noget af det, som der er mange, der forbinder med den danske sommer, er hyggelige lyse og lune grillaftener med vennerne. Lige meget om det er lækker, fin mad eller blot pølser til hotdogs, så er der noget helt specielt ved at sidde udenfor og spise grillet mad sammen med vennerne, mens man nyder en kold drink.

En hyggelig grillaften med vennerne kræver heldigvis ikke nogen have eller terrasse. Hvis du har en altan, kan dette sagtens lave invitere venner på besøg til en hyggelig middag. Det er nemlig muligt at få en smart (sponseret link) grill til altan. Det gør det muligt at få den helt samme hyggelige stemning, som du forbinder med en grillaften, selvom det måske betyder, at pladsen er lidt mindre klemt.

Hvad kan du bruge din altan grill til? Ligesom en hel almindelig grill er der masser af muligheder for at grille forskellige typer af fødevarer, så der er intet, der bør holde dig tilbage, selv hvis du følger en speciel diæt. Du kan endda udnytte din altan fuldt ud og sætte nogle små grøntsagsbede op, hvor du kan dyrke dine egne grøntsager. Disse kan du så bruge til lækre grøntsagsspyd på grillen, hvilket er perfekt, hvis du for eksempel er vegetar.

Kobl lidt af fra elektronikken

Når vejret er godt, har vi ofte lyst til at få så meget ud af det som muligt. Det er dog begrænset, hvad man kan lave udendørs, især i disse dage, hvor vi er vante til at få så meget underholdning fra skærme. Men det er oplagt at bruge netop dette til en mulighed for at koble til af fra alle de elektroniske apparater og dykke ned i for eksempel en god bog eller et spændende podcast.

Man kan nemt for mange timer til at gå ude på altanen, hvis man har en spændende bog at læse, og selv når solen skinner eller det er lidt skyet, er det hyggeligt at sidde udenfor i den friske luft og læse. Hvis det er noget, du typisk ikke sætter så meget tid af til i din hverdag, vil du sikker opleve, at det kan være et rart afbræk fra din hverdag, hvor du føler, at du får koblet lidt fra al den stress og jag, man hurtigt kan få adgang til på internettet. Sæt god tid af til at dykke ned i din bog og læse i det tempo, du vil. Ferien er til for at slappe af.

Tid til at nyde solen

Hvad er en sommer, hvis man ikke solbader lidt og prøver på at blive solbrun? Danskerne har det med at søge mod parker og strande, når vejret er godt, så de kan få sol på kroppen. Dette kan du dog sagtens komme i gang med, uden at forlade hjemmet. Gør din altan til den perfekte solbadningsdestination med en god liggestol og husk at have kolde drikkevarer og rigeligt med solcreme på hånden.

På de allervarmeste dage kan en lille parasol til altanen desuden være guld værd, så du kan være delvist eller helt i skygge, så du stadig kan holde ud at være udenfor i det gode vejr. Husk desuden på at passe på med at solbade midt på dagen, hvor du har større risiko for at blive forbrændt.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon