Annoncørbetalt indhold

Annonce: Hold uønskede gæster ude med en alarm

Kalenderen siger allerede november, og flere af os er allerede begyndt at glæde os til jul. Desværre så er efteråret og især julen, højsæson for indbrud. For at du skal undgå at få uønskede gæster på besøg, så kan det være en god ide at sikre dit hjem med en alarm. Er du nysgerrig på om en alarm er noget for dig? Læs med her.

Alarmen holder indbrudstyven væk

En (sponseret link) alarm er en af de mest effektive måder at holde uønskede gæster ude af sit hjem. Det at opleve et indbrud i sit eget personlige hjem, er en meget ubehagelig oplevelse, som ingen ønsker at opleve. Det at investere i et alarmsystem, er derfor en investering i egen tryghed.

Mange danskere har allerede sikret sit hjem, men det er desværre ikke alle. Selv om alarmen selvfølgelig ikke kan forhindre indbrud, så vil de fleste indbrudstyve undgå en bolig, hvor det er alarm. Det at alarmen går, vil ofte også stresse indbrudstyven så meget, at han må opgive sit forehavende.

Hvis du har ting af værdi i dit hjem, bor langt væk fra din nabo eller ofte er ude at rejse, så er det oplagt at installere en alarm. Dette vil give dig ro i maven, og en vished om, at du har gjort alt, hvad du kan for at sikre dit hjem. Husk en alarm altid er et supplement til anden sikring af hjemmet, du skal selvfølgelig stadig have fokus på at have låste døre og vinduer.

Hvilket alarmsystem skal jeg vælge?

Inden du investerer i et helt nyt alarmsystem, så kan det være en god ide, at du overvejer præcis, hvad du ønsker at opnå med at installere en alarm. Der findes nemlig to muligheder. Enten kan du få et alarmsystem med abonnement, eller også kan du få et uden abonnement. Hvis du køber et alarmsystem uden abonnement til vagt og kontrolcentral, så går du efter den billigste løsning. Du sparer derfor nogle penge hver måned. Men det betyder, at du selv skal styre alarmen, og at det er dig selv, som får besked, når alarmen går. Dette kan være en god løsning, hvis du ønsker at sikre din bolig uden, at det skal koste for meget. Vær opmærksom på, at du kan supplere med røg og gasalarm, hvis dette er ønskelig.

Du kan også vælge et alarmsystem med abonnement. Det betyder, at din alarm er tilkoblet en vagtcentral, som reagerer på alarmen. Denne tjeneste skal du selvfølgelig betale ekstra for. Ofte er det et månedlig beløb, som skal til for, at vagterne skal rykke ud. Også her kan du vælge at supplere med røg og gasalarm. Mange vagtselskaber tilbyder også videoovervågning, hvis du ønsker dette. Dette er en god mulighed for dig, som ønsker at sikre din bolig uden, at du selv skal reagere på alarmen.

Allier dig med dine naboer

For at du skal sikre din bolig bedst mulig, så kan det være en god ide at gå sammen med dine naboer. Nogle vælger at lave sit eget vagtværn, hvor man holder øje med hinandens boliger. Dette kan være med til at holde indbrudstyvene væk.

Når du har installeret et alarmsystem, så skal du selvfølgelig skilte med det sådan, at tyven forstår, at det vil være en dårlig ide at prøve sig med din bolig. Forhåbentlig vil de uønskede gæster holde sig lang væk.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon-1