Annoncørbetalt indhold

Annonce: Hop med på den grønne bølge med en elcykel

Hvis du går og overvejer hvordan du kan træffe sundere valg for dig selv og for planeten, så kan du overveje at skifte bilen ud med en cykel. På den måde opnår du let motion samtidig med, at du udleder mindre CO2 i atmosfæren. Derfor bliver elcyklen fortsat mere og mere populær.

Der er dog nogle retningslinjer man skal kende, inden man begiver sig ud i trafikken på en elcykel. Der findes desuden forskellige slags af elcykler. Læs videre, og se hvordan du finder den perfekte elcykel til dine ønsker, samt hvorfor salget af elcykler er stigende i disse år. Salget af elcykler udgjorde 11% af det samlede antal cykler solgt i 2017.

De forskellige slags elcykler
Der findes selvfølgelig flere forskellige varianter af elcykler på markedet. En populær elcykel er den klassiske damecykel med en motor monteret på cyklen. Cyklen er elegant, har en smuk æstetik, og med en elmotor på, er den nu også hurtig. Perfekt til kvinden som skal på arbejde i den anden ende af byen, og ikke vil gå på kompromis med hendes sundhed og miljøet. På Hellorider.dk kan du læse meget mere om kategorien - elcykel dame(sponseret link)

Såvel som damecyklen, er en populær elcykel ligeledes herrecyklen. På Hellorider kan du finde et bredt udvalg af herre elcykler til en fornuftig pris. På den måde kan du spare de penge du ellers ville have brugt på din bil, og på offentlig transport. Gå ind på Hellorider.dk og læs mere om elcykel herre.(sponseret link)

Det skal du vide inden du bevæger dig ud i trafikken
Når du endelig har fået købt din elcykel, er det vigtigt at du sætter dig godt ind i dens system, inden du tager den rigtigt i brug. Det er en god idé at prøve at køre den på en stille og rolig vej først, da man lige skal vænne sig til dens motor. Den er desuden også tungere end en almindelig cykel, og dette skal man ligeledes også vænne sig til.
Når man har prøvekørt sin cykel, er det vigtigt at huske på, at ikke alle er vant til at køre med en elcykel. Altså kan andre cyklister godt blive overraskede over din høje fart. Det er derfor vigtigt at tage hensyn til andre cyklister. Endnu vigtigere er det, at holde øje med bilisterne, da de også kan blive overraskede over din fart. Det er derfor en god idé, at holde en fast øjenkontakt med bilisterne hvis du har mulighed for det.

Lev et sundere liv med elcyklen
Mange mennesker tror fejlagtigt at elcyklen er for den dovne cyklist. Men det er langt fra tilfældet. At købe en elcykel er oftest et aktivt valg om, at leve sundere, og at være mere fysisk aktiv i hverdagen. Altså ikke bare et trick til at kunne cykle uden at få sved på panden. Der er derfor ingen skam i, at tage elcyklen. Hvis du allerede har taget et aktivt valg om sundhed i form af elcyklen, er der ingen grænser for hvad du ellers kan gøre for at leve sundere.. Tag din sundhed til næste niveau, og dyrk eventuelt en ny form for motion, f.eks. yoga eller løbetræning.
Tag et aktivt valg for din sundhed, og for planetens sundhed, og tag elcyklen frem for bilen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • hellorider