Annoncørbetalt indhold

Annonce: Husk alkoholbevillingen!

Går du og drømmer om at åbne din egen bar, natklub eller et diskotek?

Når man driver en virksomhed, der udskænker alkohol, findes der nogle helt særlige regler, som man skal overholde. Vigtigst af alt, skal man have sig en alkoholbevilling. Det er altså en tilladelse til at udskænke og servere alkohol over 2,8%. Det betyder at de fleste restauranter, caféer, barer og diskoteker skal have sådan en bevilling.
Der er stort forskel på, hvilken type bevillingen man får, og i hvilket tidsrum der må udskænkes. Overholder man ikke disse regler, eller har man ikke en bevilling, kan man får en stor bøde.

Hvordan får man tilladelse?
Tilladelsen til at udskænke alkohol gives af politiet. Det er også her man udfylder sin ansøgning. For at ansøge skal man som hovedregel være fyldt 25, men hvis man har en uddannelse indenfor restaurationsbranchen, kan man være 23 år gammel. Derudover må man ikke have en forfalden gæld til det offentlige på mere end 50.000 kr., være dømt for et forhold der begrunder nærliggende fare for misbrug i forbindelse med erhvervet eller være under konkurs. Hos branchefællesskabet The Host kan de hjælpe med den juridiske del af ansøgning af alkoholbevilling til Café og Restaurant(sponseret link).

Nattelivets særlige branchefællesskab
The Host er et landsdækkende branchefællesskab for alle i restaurationsbranchen. Herunder også barer, diskoteker, natklubber og spillesteder. Herindunder kan man indgå i er særligt fællesskab kaldet DRC Nat(sponseret link), der består af folk, der driver virksomhed indenfor natteliv.
Netværket og DRC kæmper for et trygt natteliv og sammen et bedre sammenhold mellem de forskellige aktører. Netværket arbejder for at skabe et mere positivt image af nattelivet, der ofte bliver nævnt i forbindelse med negative problemer.
Når man først er medlem hos DRC, er det gratis at blive medlem af DRC Nat. DRC er et branchefællesskab for alle restauratører i Danmark og kan hjælpe med gratis juridisk rådgivning og billig bistand. Derudover er der forhandlede gode priser med leverandører og et stærkt fællesskab.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Folketidende