cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Husk alkoholbevillingen!

Går du og drømmer om at åbne din egen bar, natklub eller et diskotek?
21. september 2018 kl. 11:32 Af Thehost.dk

Annonce

Når man driver en virksomhed, der udskænker alkohol, findes der nogle helt særlige regler, som man skal overholde. Vigtigst af alt, skal man have sig en alkoholbevilling. Det er altså en tilladelse til at udskænke og servere alkohol over 2,8%. Det betyder at de fleste restauranter, caféer, barer og diskoteker skal have sådan en bevilling.
Der er stort forskel på, hvilken type bevillingen man får, og i hvilket tidsrum der må udskænkes. Overholder man ikke disse regler, eller har man ikke en bevilling, kan man får en stor bøde.

Hvordan får man tilladelse?
Tilladelsen til at udskænke alkohol gives af politiet. Det er også her man udfylder sin ansøgning. For at ansøge skal man som hovedregel være fyldt 25, men hvis man har en uddannelse indenfor restaurationsbranchen, kan man være 23 år gammel. Derudover må man ikke have en forfalden gæld til det offentlige på mere end 50.000 kr., være dømt for et forhold der begrunder nærliggende fare for misbrug i forbindelse med erhvervet eller være under konkurs. Hos branchefællesskabet The Host kan de hjælpe med den juridiske del af ansøgning af alkoholbevilling til Café og Restaurant(sponseret link).

Nattelivets særlige branchefællesskab
The Host er et landsdækkende branchefællesskab for alle i restaurationsbranchen. Herunder også barer, diskoteker, natklubber og spillesteder. Herindunder kan man indgå i er særligt fællesskab kaldet DRC Nat(sponseret link), der består af folk, der driver virksomhed indenfor natteliv.
Netværket og DRC kæmper for et trygt natteliv og sammen et bedre sammenhold mellem de forskellige aktører. Netværket arbejder for at skabe et mere positivt image af nattelivet, der ofte bliver nævnt i forbindelse med negative problemer.
Når man først er medlem hos DRC, er det gratis at blive medlem af DRC Nat. DRC er et branchefællesskab for alle restauratører i Danmark og kan hjælpe med gratis juridisk rådgivning og billig bistand. Derudover er der forhandlede gode priser med leverandører og et stærkt fællesskab.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Ulovlighed efterfølges 16. juni 2019 kl. 21.49

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

AF: MARTIN WOUTERS

så bruge kommune igen… 11. juni 2019 kl. 12.05

AF: JOHN WENNERWALD

Nu skal der arbejdes 09. juni 2019 kl. 22.03

AF: MARTIN WOUTERS

18,5 mill. i minus KUN på… 05. juni 2019 kl. 13.49

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Dansk Folkeparti og Radikale 03. juni 2019 kl. 20.21

Annonce