cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Husk nu solfilmen på ferie

Danskerne er vilde med bilferie, og hvert år kører flere tusinde danskere sydpå for at finde varmere himmelstrøg og distancere sig fra den kolde danske sensommer.
29. oktober 2018 kl. 21:04 Af Ditec.dk

Annonce

Og hvert år skal mange forældre høre deres børn klage over, at solen er irriterende, når de kører på de tyske motorveje – og det er faktisk ganske forståeligt. For selvom det synes at være et problem af minimal karakter, er det altså ikke sjovt at skulle køre flere timer med solen i ansigtet.
Men der findes faktisk en løsning, der kan sikre en mere stilfærdig køretur. En løsning, der ikke kræver det store snilde, og som ikke bare løser problemet, men samtidig også giver de små poder på bagsædet en mere behagelig biltur.

Solfilm mod irriterende sollys
Solfilm kan nemt monteres i en personbil. Med en tynd film skærmer man af for solen, så man på bagsædet bliver mindre irriteret af elementer udefra. Faktisk er det så effektivt, at man kan blive helt i tvivl om, hvorvidt solen skinner eller ej. Og så slipper man i hvert fald for de irriterende solstråler, der ellers kan skabe meget tumult på bagsædet.

Derfor skal du vælge solfilm
Der er flere fordele ved at vælge solfilm til dine bagruder, og de fleste af disse tager udgangspunkt i det faktum, at alle skal have en behagelig tur, når man tager på bilferie. For det første kan det være svært at se, hvad der foregår på en mobiltelefon, hvis solen skinner direkte på skærmen. Og hvis man har prøvet at køre i en længere periode med børn på bagsædet, ved man godt, at en smartphone eller tablet kan være ens bedste ven. For det andet er det bare generelt ubehageligt at blive forstyrret af kraftigt sollys, og på en lang tur kan det føre til ubehag og hovedpine.
Husk solfilm til bilen(sponseret link), når du skal køre langt. Det er en billig løsning. Og så sikrer det i højere grad, at alle på turen hygger sig, hvilket må være begrundelse nok for, at det er investeringen værd.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

pengespilde på torvet 25. marts 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Nødråb fra frontpersonalet 25. marts 2019 kl. 06.07

AF: ALICE MARGRETHE SELDAL

Guldborgsundlisten og… 22. marts 2019 kl. 11.26

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Ligegyldig vejudvidelse 21. marts 2019 kl. 11.44

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

Annonce