Annoncørbetalt indhold

Annonce: Husk nu solfilmen på ferie

Danskerne er vilde med bilferie, og hvert år kører flere tusinde danskere sydpå for at finde varmere himmelstrøg og distancere sig fra den kolde danske sensommer.

Og hvert år skal mange forældre høre deres børn klage over, at solen er irriterende, når de kører på de tyske motorveje – og det er faktisk ganske forståeligt. For selvom det synes at være et problem af minimal karakter, er det altså ikke sjovt at skulle køre flere timer med solen i ansigtet.
Men der findes faktisk en løsning, der kan sikre en mere stilfærdig køretur. En løsning, der ikke kræver det store snilde, og som ikke bare løser problemet, men samtidig også giver de små poder på bagsædet en mere behagelig biltur.

Solfilm mod irriterende sollys
Solfilm kan nemt monteres i en personbil. Med en tynd film skærmer man af for solen, så man på bagsædet bliver mindre irriteret af elementer udefra. Faktisk er det så effektivt, at man kan blive helt i tvivl om, hvorvidt solen skinner eller ej. Og så slipper man i hvert fald for de irriterende solstråler, der ellers kan skabe meget tumult på bagsædet.

Derfor skal du vælge solfilm
Der er flere fordele ved at vælge solfilm til dine bagruder, og de fleste af disse tager udgangspunkt i det faktum, at alle skal have en behagelig tur, når man tager på bilferie. For det første kan det være svært at se, hvad der foregår på en mobiltelefon, hvis solen skinner direkte på skærmen. Og hvis man har prøvet at køre i en længere periode med børn på bagsædet, ved man godt, at en smartphone eller tablet kan være ens bedste ven. For det andet er det bare generelt ubehageligt at blive forstyrret af kraftigt sollys, og på en lang tur kan det føre til ubehag og hovedpine.
Husk solfilm til bilen(sponseret link), når du skal køre langt. Det er en billig løsning. Og så sikrer det i højere grad, at alle på turen hygger sig, hvilket må være begrundelse nok for, at det er investeringen værd.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Solfilmen-ann