cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Hvad giver man manden, der har alt?

Mænd er ikke altid de nemmeste at give gaver til, og langt de fleste kan nok nikke genkende til at få en noget kun mager ønskeliste, hvor ønsker som sokker og underbukser særlig springer i øjnene. Måske der engang i mellem kan snige sig “en god duft ind”, men så slår barometeret også helt ud.
11. april 2019 kl. 13:56 Af tesshose

Annonce

Hvad giver man egentlig manden, der har alt? Både far, kæreste, bror og ven kan være svære at finde gaver til. Vi har her samlet en liste med nogle gode forslag til gaver, der byder på alt fra oplevelser til (sponseret link)trykluftslanger.

Til manden, der går op i sit udseende
Til ham, der går op i sit udseende, er der faktisk mange muligheder. Har ham, der skal have en gave, et skæg, kan man eksempelvis købe gavesæt med skægolier og anden pleje til skæg. Herudover er der rig mulighed for at finde på lækker ansigtspleje til mænd, som den “forfængelige” mand helt sikkert vil sætte pris på.

Herudover er der klassikere som parfumer, produkter til kropspleje, ansigtspleje, barbering og skægpleje, deodorant og så videre.
Til manden, der godt kan lide at følge med Til manden, der godt kan lide at følge med, er det oplagt at give et abonnement på en avis eller et blad, som han er særligt glad for at læse. Det kunne være alt fra Euroman til Historie eller Politiken.

De fleste magasiner har en eller anden form for gaveløsning, hvor du kan give et abonnement på eksempelvis 3 måneder, 6 måneder eller måske et år. På den måde kan han blive glad på månedlig basis, når et nyt magasin kommer ind ad døren!

Til manden, der godt kan lide at fordybe sig
Kender du en, der elsker at fordybe sig og nyder de stille stunder i hverdagen, er det oplagt at give en bog i gave. Her kan det selvfølgelig være svært at finde ud af, hvilken genrer det skal være. Du kan eventuelt snage lidt i bogreolen næste gang, du er på besøg - så har du en bedre idé til, hvad du skal give ham. Ellers er der ingen skam i at tage udgangspunkt i en bestsellerliste - der er en grund til, at det er de mest solgte bøger.

Til manden, der elsker at bruge tid med sine venner og familie
En oplevelsesgave er aldrig af vejen, og denne slags gaver er næsten altid et hit. Uanset om du skal give det til en ven eller et familiemedlem, kan du finde en oplevelse, som passer perfekt til anledningen. Du kan enten købe en af de “færdige” løsninger, eller du kan selv give dig i kast med at lave en kort med en oplevelse. Denne type af gaver er også meget nemme at tilpasse til forskellige budgetter.

Til manden, der fungerer som hjemmets altmuligmand
Kender du en, der elsker at gå og makke derhjemme med en masse forskellige gadgets - en hjemmegjort håndværker om man vil - skal du have fat i noget lækkert grej. Det kunne eksempelvis være en kompressor med trykluftslanger - for sådan en skal enhver handyman selvfølgelig have. Du kan også gå en anden vej, og give en boremaskine, en særlig tang eller et bitsæt, unbraco og så videre.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Myndighederne med hovedet i busken 21. august 2019 kl. 16.09

AF: FREDDI HANSEN

"Ugeavis lagt for had" 20. august 2019 kl. 21.02

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

AF: LEIF A. JENSEN

Stem, som I plejer og… 13. august 2019 kl. 18.53

Annonce