Annoncørbetalt indhold

Annonce: Hvad gør en hashpsykose for psyken?

Mange mennesker har nok prøvet at ryge en joint eller to i deres liv, og for mange bliver det aldrig til mere.

For andre kan det dog være starten på et misbrug, som kan føre til en (sponseret link) hashpsykose. En psykose er ikke rar for nogen, men hvad er det helt præcist, det gør ved psyken?

Hvordan påvirker en hashpsykose?

En hashpsykoses påvirkning er indivudelt. Det er forskelligt fra person til person, hvad en hashpsykose gør for psyken. Påvirkningerne kan eksempelvis være at høre stemmer, der ikke er der, samt paranoia for overvågning og forfølgelse. Grundlæggende gør en hashpsykose det svært at skelne mellem virkelighed og fantasi.

Oplever du selv, eller kender du nogle, hvor disse symptomer gør sig gældende, så er det vigtigt at søge professionel hjælp, da en ubehandlet hashpsykose kan være meget farlig og i værste fald livstruende. En hashpsykose kan også føre til psykiske sygdomme såsom skizofreni, og psykosen behøver derfor ikke at være forbigående. Derfor er det også vigtigt, at der bliver taget hånd om det så hurtigt som muligt. En hashpsykose kan vise sig under hashindtagelsen eller op til to uger efter indtagelsen.

Sådan spotter du et hashmisbrug

Et hashmisbrug er ligeså alvorligt som andre misbrug, da det kan være meget skadeligt for psyken. Men hvordan spottes et hashmisbrug? Der er flere symptomer, som du kan være opmærksom på. Eksmepelvis nedtrykthed, træthed og vægttab. Dertil kan der også være ting i adfærden, som kan være et tegn på et hashmisbrug. Eksempelvis at være hemmelighedsfuld, hyppige lån af penge og pjækkeri.

Oplever du nogle af disse symptomer, så er klogt at opsøge professionel hjælp, så du eller en du holder af kan komme ud på en anden side af misbruget.

Få professionel hjælp til afvænning

Som med andre misbrug, så kan det være svært at komme ud af et hashmisbrug. Selvom du måske er klar over, at det ikke er en god livstil, så kan der stadig være noget trygt i misbruget, som kan være svært at slippe.

Professionel hjælp er ofte det, der skal til. Med professionel hjælp kan du både få værktøjer til at blive clean, men også værktøjer til at undgå andre misbrug. Dertil får du en støtte gennem professionel hjælp, som er uundværlig, når dit livs kurs skal ændres. Det er en kamp, men en kamp som kan få dig ud af misbruget og tilbage til mere meningsfyldt liv.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon