Annoncørbetalt indhold

Annonce: Hvad kan du gøre med de ting, som du ikke længere har brug for?

De fleste af os har sandsynligvis et hjem eller en lejlighed, som af og til har været ekstremt rodet. Når der så skal ryddes op, er det altid lidt for let at smide nogle ting ind i skabet eller ned i skrivebordsskuffen. I den forbindelse får vi aldrig rigtigt sorteret i, hvad vi faktisk har brug for, og hvad vi måske bør smide ud. Er det noget, du kender til? Herunder får du nogle idéer til, hvad du kan gøre med de ting, som du ikke længere har brug for.

Har du overvejet at prøve en auktion?
Når du endelig får åbnet dit skab – eller din skrivebordsskuffe – og får sorteret i, hvad du vil beholde, og hvad du kan undvære, har du måske tænkt, at dine ting er for dyrebare til bare at blive smidt ud. Det kan endda være, at du tænker, at du måske kan sælge nogle af dine ting videre, således at du kan tjene lidt på dem? I den forbindelse kan du overveje at sælge nogle af dine brugte ting via en online auktion. På en online auktion kan du sælge alt mellem himmel og jord – i hvert fald næsten alt. Det kan ligeledes være, at du er interesseret i at sælge dine ting via en traditionel auktion? Hvis du er interesseret i at afprøve en auktion, kan det være, at (sponseret link) Odense Auktioner er noget for dig?

Et loppemarked kan være løsningen
Hvis du ikke lige er til det med auktioner, kan du også forsøge dig med et godt gammeldags loppemarked. På den måde kan du ligeledes tjene en smule på de ting, som du ikke længere vil have i hjemmet.
Der findes flere forskellige steder på Lolland, hvor du kan tage til et loppemarked. Du kan eksempelvis tage til Nakskov Loppemarked. Derudover er der efter sigende et loppe- og kræmmermarked i Maribo den 3. november 2019. Der er derfor muligheder nok for at komme på loppemarked, hvorfor du kan overveje at købe en stand, således at du kan komme i gang med sælge nogle af dine brugte sager. Hvem ved – måske kan du omsætte dine brugte ting til en masse penge?

Du kan donere dine ting til velgørende formål
Hvis du ikke har det store behov for at tjene penge på dine brugte sager, kan du måske overveje at donere dem til velgørende formål? Der findes flere forskellige organisationer, som du eksempelvis kan donere dit aflagte tøj til. På den måde hjælper du andre mennesker, som med garanti vil nyde godt af dit aflagte tøj, dine sko eller din taske. Nogle har mere brug for disse ting, end du har. Du kan eksempelvis donere dit gamle tøj til Røde Kors. Det kan du gøre ved at aflevere det i en af deres genbrugsbutikker. Røde Kors har dog også mange tøjcontainere til at stå forskellige steder i landet. Du vil helt sikkert få en rigtig god samvittighed, hvis du vælger at donere dine ting til genbrug eller en velgørenhedsorganisation.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon