cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Hvad skal den nye badmintonspiller være opmærksom på?

Det er altid svær at starte på en ny sportsgren. Der er mange nye indtryk man skal tage til sig, og man skal lære en helt ny form for motorik. De gamle led og muskler skal vende sig til at bevæge sig på en ny måde, og badminton er ikke en undtagelse. Badminton er en unik sportsgren, som vi som land, har været fænomenal til gennem tiden. Mange danske badmintonstjerner har inspireret nye mennesker til at starte til badminton, og det gør at mange ikke helt hvad de skal være opmærksom på, når det kommer til at starte til badminton for første gang.
02. juli 2020 kl. 13:18 Af Sport net

Annonce

Badminton ketcheren er det primære udstyr

Hvis man er ny til en sport kan man hurtigt begå den fejl at starte ud med topudstyret. Det er ikke nødvendigt for en nybegynder, da det ikke i den situation vil forbedre ens spil. En dyr (sponseret link) badminton ketcher vil ikke gøre dig til at en god badmintonspiller, og det vil ikke give dig bedre forudsætninger for at forbedre dig.

Når man som ny badmintonspiller har lært det fundamentale, og udviklet sig en spillestil er der hvor mange begynder at udforske ketcher-markedet. Det er her hvor forskellige hårdhed og stræk kan gøre en forskel for hvordan man spiller spillet. Det er ikke lige i starten, og derfor skal man aldrig gå ud og købe det styre udstyr til at starte med.


Undgå skader med de rigtige badmintonsko

Det er ikke alle sko, som går lige godt til alle slags sportsgrene. De flestes svar på en indendørs sko er en Adidas Spezial, hvilket er fint som målmand i håndbold eller til indendørs fodbold, men ikke til badminton. Når man spiller badminton gælder det om at have god affjedring i sine sko og have skoene tætsiddende med stor ankelbeskyttelse, da de hurtige vendinger og landinger påvirker anklerne og knæene meget.


Tøjet kan hjælpe lidt også

Man skal træne og spille i det tøj, som man føler sig mest komfortabel i, men badminton er en sport med meget skulderrotation, og derfor kan det være en fordel at have ærmeløse trøjer på. Dette kan gøres med en simpel tanktop, som måske vil kunne forbedre dit spil en smule, da det er muligt at give skulderen mere frihed.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

AF: JOHN WENNERWALD

Fire skræmmende år 10. januar 2021 kl. 21.38

Annonce