Annoncørbetalt indhold

Annonce: Hvordan fungerer “Få 3 gratis tilbud”?

Du er nok allerede stødt på udtrykket ”Få 3 gratis tilbud”, men har måske ikke tænkt over, hvad det egentlig betyder.

Det kan du læse om i denne artikel.
Man har i mange år kunnet bestille tilbud på løsning af håndværkeropgaver fra lokale firmaer, f.eks. gulvafslibere, murere, tømrere, isolatører og malere. Det var temmelig besværligt af mange årsager; først skulle man selv lede efter håndværkerne i telefonbogen eller spørge venner og bekendte. I nyere tid kunne man også bruge internettet til sin søgning. Herefter skulle håndværkerne kontaktes enkeltvis og have forklaret, hvad det var for en opgave, man ønskede tilbud på. Var man heldig, fik man et enkelt tilbud, som man ikke kunne vide, om var billigt eller dyrt.

Firmaerne byder ind på din opgave
Med begrebet ”Få 3 gratis tilbud” er indhentning af tilbud blevet meget nemmere. Du skal bare beskrive opgaven i et tilbudsskema, tilføje dine kontaktoplysninger og trykke send – Det tager under 5 minutter. Din opgave sendes til en virksomhed, som har specialiseret sig i at formidle arbejdsopgaver mellem kunder og håndværkere. Virksomheden tjekker opgaven og distribuerer den ud i netværket af håndværkere, der er forhåndsgodkendte til at udføre den aktuelle opgave. De 3 håndværkerfirmaer, som reagerer først (og derfor er mest interesserede i opgaven), får tilsendt dine kontaktoplysninger og kontakter dig direkte for at aflevere et tilbud eller for at aftale et evt. møde.
Det er derfor håndværkerne, som skal kontakte dig og ikke omvendt. På den måde sikrer du dig, at det udelukkende er supermotiverede håndværkere, du kommer i kontakt med. Du sparer en masse tid og arbejde på ikke at skulle kontakte en række forskellige håndværkere, og når du sidder med 3 tilbud på hånden, kan du helt frit vælge det tilbud, du synes bedst om. Det kan være prisen, der er afgørende eller det kan være beskrivelsen af udførelsen, valg af materialer eller måske tidspunktet, hvor opgaven kan løses, der er afgørende – Du bestemmer selv. Her kommer et par eksempler på områder, hvor du gratis kan bestille 3 tilbud.

Få gratis 3 maler tilbud(sponseret link)
Skal du bruge en dygtig og billig maler, kan du på billig-maler-pris.dk udfylde og indsende et opgaveskema på få minutter. Du kan få tilbud på alle typer af maleropgaver for eksempel:

- Udendørs maling
- Træbeskyttelse
- Facadearbejde
- Lakering af gulve
- Opsætning af glasvæv

3 vvs-tilbud – helt gratis
Blikkenslager- og VVS-arbejde er et andet område, hvor det er oplagt at få 3 tilbud. Det kan være på både små eller store opgaver: udskiftning af pakning på en vandhane, nye armaturer i køkkenet, en ny varmepumpe eller måske et helt nyt badeværelse. Opgaven beskrives i detaljer på 3vvstilbud.dk, hvorefter kvalificerede vvs-firmaer kontakter dig med hver deres tilbud. Der er tit over 30% i forskel på prisen på tilbuddene, så der er helt sikkert gode penge at tjene. Husk at tjekke, at samtlige udgifter er medregnet i alle tilbud, så der ikke tilkommer udgifter, der ikke er aftalt på forhånd.

Billig gulvafslibning – Få 3 tilbud
Gulvafslibning, gulvafhøvling og efterbehandling trægulve er en anden oplagt opgave at indhente 3 gratis tilbud på, og det kan du få på gulvafslibningsguide.dk. Når du har indsendt din gulvopgave, går der maksimalt 3 dage, så har du dine 3 skarpe tilbud. Denne service er også 100% uforpligtende og gratis, og du skal ikke acceptere nogen af tilbuddene, såfremt ikke du er helt tilfreds med dem.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • malertilbud-artikel3-ann