Annoncørbetalt indhold

Annonce: Hvordan vælger jeg min forsvarsadvokat?

Er du blevet tildelt en beskikket advokat af retten, er du ikke forpligtet til at lade vedkommende forsvare dig i retten. Normalt har du ret til at skifte til en anden forsvarsadvokat, som du frit kan vælge blandt landets mange forsvarsadvokater.

Er du ikke tilfreds med den forsvarer, som du er blevet tildelt af retten, er du derfor i din gode ret til at skifte. Ønsker du at skifte forsvarsadvokat, kan du glæde dig over, at processen er både enkel og hurtig.

Kan du selv kontakte din nye forsvarsadvokat?

Ikke alle er i en situation, der tillader, at de selv kan kontakte deres forsvarsadvokat. Er det tilfældet, kan du selvfølgelig blot kontakte den ønskede advokat. Når dette er gjort, er det advokaten, der tager over ift. de praktiske aspekter ved overdragelsen.

Er du ikke selv i stand til at kontakte en ny forsvarsadvokat, er processen selvfølgelig en kende mere omfattende. Det er dog ikke umuligt, men du skal gå lidt anderledes til værks.

Kan du ikke selv kontakte din nye forsvarsadvokat?

Såfremt du ikke selv har mulighed for at kontakte en ny forsvarsadvokat, er processen – som sagt – en kende anderledes. Det kan fx være i tilfælde af, at du er varetægtsfængslet. I et sådant tilfælde kan du gøre følgende:

- Du kan bede personalet i arresten om at kontakte den ønskede forsvarer på dine vegne.

- Du kan bede personalet i arresten om at sende en fax til retten, hvori du beretter om, at du ønsker at skifte advokat.

- Du kan bede politiet om at hjælpe dig med at skifte forsvarsadvokat. Vær dog opmærksom på, at det ikke just er den hurtigste løsning.

- Du kan også lave en fuldmagt til din familie, hvorefter du kan lade dem kontakte den ønskede advokat på dine vegne. Fuldmagten behøver blot at indeholde: 'Jeg ønsker advokat XX som min forsvarer', og din underskrift.

Den nye forsvarsadvokat klarer overdragelsen

Har du besluttet dig for, at du ønsker at skifte forsvarer? Og er vedkommende blevet kontakt med en besked om, at du ønsker at overgå fra din nuværende forsvarer til vedkommende, du har kontakte? I så fald skal du faktisk ikke foretage dig mere.

Det er den nye forsvarsadvokat, der står for at klare alle de fornødne ting i forhold til både retten, politiet og den tidligere forsvarer. Det betyder selvfølgelig, at du blot kan læne dig tilbage og lade advokaten klare arbejdet for dig.

Vær dog opmærksom på, at der typisk vil gå nogle dage før et forsvarerskifte, falder på plads. Når der er styr på det hele, vil din nye forsvarer kontakte dig, så I sammen kan tage hånd om din sag. Dette vidner selvfølgelig om, hvor let det egentlig er.

Det er også værd at nævne, at det er retten, der fastsætter advokaten salær. Der er derfor ikke nogen risiko for, at det bliver dyrere for dig at føre sagen, hvis du skifter til en anden advokat.

Mangler du en forsvarsadvokat, så (sponseret link) kontakt en forsvarsadvokat i dag, så du kan komme trygt videre med din sag.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon