cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Hvorfor du stadig skal bruge visitkort

Der er flere og flere der mener, at visitkort hører til fortiden, og ikke længere skal bruges. Der er mange sociale medier i dag, som gør at man måske føler, at de ikke skal bruges. Men her i indlægget vil vi komme ind på, hvorfor vi anbefaler at man fortsat bruger visitkort, når man er ude at netværke.
14. september 2021 kl. 13:38 Af Digitaltryk Odense

Det giver en personlig relation

Det er blevet populært at bruge LinkedIn når man er afsted på konferencer og messer, men man mister hurtigt den personlige relation ved blot at linke op med folk på LinkedIn. Derfor foreslår vi, at man bruger visitkort, så man giver personen man netværker med noget at huske en på. Det behøver nemlig ikke være et kedeligt gammeldags visitkort, man kan gøre lidt ekstra ud af det, og derved gøre at de husker en bedre.


De får flere informationer

Som udgangspunkt, så kan du give flere informationer ved at give et visitkort. Du bestemmer nemlig selv hvad der skal stå på det, og kan derved give både e-mail, telefonnummer og måske endda en QR-kode til dine sociale medier. Det er de færreste, som har deres telefonnummer stående på deres LinkedIn profil, da det betyder alle kan finde det, men det er ikke det samme, hvis det er på et visitkort.


Visitkort er billige

Der er i virkeligheden ingen grund til ikke at få lavet visitkort, som man kan tage med rundt. Visitkort koster i dag ikke mere end et par hundrede, og så har man visitkort til hele firmaet. Derfor er det et dumt sted at spare, når det med garanti kan give noget, som nogle sorterer fra. Det er nemlig nemt at kontakte et print firma, som kan hjælpe med (sponseret link) print Odense, eller måske i en by nær dig. Derudover kan du oftest få lavet et testprint, så du ved hvordan de kommer til at se ud, og ikke spilder penge på noget forkert.


De kan gives et personligt touch

Der er mange muligheder når det kommer til visitkort, som beskrevet tidligere, så behøver det ikke være de gammeldags og kedelige visitkort, som bare er et stykke pap med lidt skrift på. Hvis man bruger lidt ekstra tid på dem, så vil man nemlig kunne få lavet visitkort, som har sjove funktioner. Det kan være et visitkort man kan rive over for at få en mindre seddel med informationer på, eller måske et visitkort lavet i plastik, så det føles som kvalitet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

Annonce