Annoncørbetalt indhold

Annonce: Hvorfor du stadig skal bruge visitkort

Der er flere og flere der mener, at visitkort hører til fortiden, og ikke længere skal bruges. Der er mange sociale medier i dag, som gør at man måske føler, at de ikke skal bruges. Men her i indlægget vil vi komme ind på, hvorfor vi anbefaler at man fortsat bruger visitkort, når man er ude at netværke.

Det giver en personlig relation

Det er blevet populært at bruge LinkedIn når man er afsted på konferencer og messer, men man mister hurtigt den personlige relation ved blot at linke op med folk på LinkedIn. Derfor foreslår vi, at man bruger visitkort, så man giver personen man netværker med noget at huske en på. Det behøver nemlig ikke være et kedeligt gammeldags visitkort, man kan gøre lidt ekstra ud af det, og derved gøre at de husker en bedre.

De får flere informationer

Som udgangspunkt, så kan du give flere informationer ved at give et visitkort. Du bestemmer nemlig selv hvad der skal stå på det, og kan derved give både e-mail, telefonnummer og måske endda en QR-kode til dine sociale medier. Det er de færreste, som har deres telefonnummer stående på deres LinkedIn profil, da det betyder alle kan finde det, men det er ikke det samme, hvis det er på et visitkort.

Visitkort er billige

Der er i virkeligheden ingen grund til ikke at få lavet visitkort, som man kan tage med rundt. Visitkort koster i dag ikke mere end et par hundrede, og så har man visitkort til hele firmaet. Derfor er det et dumt sted at spare, når det med garanti kan give noget, som nogle sorterer fra. Det er nemlig nemt at kontakte et print firma, som kan hjælpe med (sponseret link) print Odense, eller måske i en by nær dig. Derudover kan du oftest få lavet et testprint, så du ved hvordan de kommer til at se ud, og ikke spilder penge på noget forkert.

De kan gives et personligt touch

Der er mange muligheder når det kommer til visitkort, som beskrevet tidligere, så behøver det ikke være de gammeldags og kedelige visitkort, som bare er et stykke pap med lidt skrift på. Hvis man bruger lidt ekstra tid på dem, så vil man nemlig kunne få lavet visitkort, som har sjove funktioner. Det kan være et visitkort man kan rive over for at få en mindre seddel med informationer på, eller måske et visitkort lavet i plastik, så det føles som kvalitet.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon