Annoncørbetalt indhold

Annonce: Idéer til at forny dit hjem

Store og små tiltag kan gøre en stor forskel på udtrykket i dit hjem, bliv inspireret til forskellige forslag her.

Hvis man har boet det samme sted i mange år, så kan man godt blive lidt træt af indretningen med tiden. Selvom det kan være svært at tage sig sammen til at gøre noget nyt ved ens hjem, når det har set ud på den samme måde år efter år, gør det alligevel en stor forskel, hvis man lige fået frisket udtrykket op - og man nyder for det meste mere at opholde sig i sit hjem, når man er tilfreds med, hvordan det ser ud. Desuden kan det motivere til at invitere gæster, hvis man har fået købt nogle nye møbler, har fået malet eller købt kunst til at pynte væggene med. At købe ind eller flytte rundt i ens hjem kan godt kræve et (Sponseret link) privatlån med lav rente, men du kan også starte med en ting ad gangen.
Hvis du ikke helt ved, hvor du skal begynde, men godt kunne tænke dig at opdaterede dit hjem udseende, så kommer der her et par forslag til et lille og et stort tiltag, som kan give et helt andet udtryk hjemme hos dig

Lav en væg med spartel eller maling
Det gør en kæmpe forskel for udtrykket, hvis man får farve på en væg i et rum. Du kan enten vælge at male en væg med ganske almindelig maling, eller du kan spartle den med indfarvet spartelmasse. Der findes efterhånden en del brands, som laver sidstnævnte og det er steget voldsomt i popularitet de sidste par år. Med en spartlet væg får du en rustikt og unik væg, som du selv vælger udtrykket på. Afhængig af hvor lange strøg, du tager med spartlen får du et mere eller mindre groft udtryk, så ingen spartlede vægge er ens. Det er lidt tidskrævende at spartle en væg med indfarvet spartelmasse, men det giver til gengæld så fedt et udtryk, at det ligner et kunstværk i sig selv.

Indret dig med planter
Planter er virkelig moderne lige nu og du kan ikke åbne et boligmagasin uden at blive bombarderet med smukke planter i flotte potter. Men planter går aldrig af mode. Det skaber en hyggelig atmosfære at have noget levende i sin indretning, som vokser og blomstrer i takt med årstiderne. Der findes et hav af forskellige planter, så du kan helt sikkert finde en eller flere, der tiltaler dig. Du kan gå med de store og skulpturelle af slagsen, eller de små og diskrete. Hvis du ikke er vild med at vande eller ikke gider bruge tid på at passe dine planter, så vælg en kaktus i stedet. Det er en rå og hårdfør plante, som er svær at slå ihjel, medmindre man overvander den. Det kan give meget nyt liv til dit hjem at pynte det med planter, og det er hverken en dyr eller tidskrævende investering.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • 449-1011---folketidende-ann