cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Idéer til at forny dit hjem

Store og små tiltag kan gøre en stor forskel på udtrykket i dit hjem, bliv inspireret til forskellige forslag her.
07. august 2019 kl. 09:00 Af Sambla.se

Annonce

Hvis man har boet det samme sted i mange år, så kan man godt blive lidt træt af indretningen med tiden. Selvom det kan være svært at tage sig sammen til at gøre noget nyt ved ens hjem, når det har set ud på den samme måde år efter år, gør det alligevel en stor forskel, hvis man lige fået frisket udtrykket op - og man nyder for det meste mere at opholde sig i sit hjem, når man er tilfreds med, hvordan det ser ud. Desuden kan det motivere til at invitere gæster, hvis man har fået købt nogle nye møbler, har fået malet eller købt kunst til at pynte væggene med. At købe ind eller flytte rundt i ens hjem kan godt kræve et (Sponseret link) privatlån med lav rente, men du kan også starte med en ting ad gangen.
Hvis du ikke helt ved, hvor du skal begynde, men godt kunne tænke dig at opdaterede dit hjem udseende, så kommer der her et par forslag til et lille og et stort tiltag, som kan give et helt andet udtryk hjemme hos dig

Lav en væg med spartel eller maling
Det gør en kæmpe forskel for udtrykket, hvis man får farve på en væg i et rum. Du kan enten vælge at male en væg med ganske almindelig maling, eller du kan spartle den med indfarvet spartelmasse. Der findes efterhånden en del brands, som laver sidstnævnte og det er steget voldsomt i popularitet de sidste par år. Med en spartlet væg får du en rustikt og unik væg, som du selv vælger udtrykket på. Afhængig af hvor lange strøg, du tager med spartlen får du et mere eller mindre groft udtryk, så ingen spartlede vægge er ens. Det er lidt tidskrævende at spartle en væg med indfarvet spartelmasse, men det giver til gengæld så fedt et udtryk, at det ligner et kunstværk i sig selv.

Indret dig med planter
Planter er virkelig moderne lige nu og du kan ikke åbne et boligmagasin uden at blive bombarderet med smukke planter i flotte potter. Men planter går aldrig af mode. Det skaber en hyggelig atmosfære at have noget levende i sin indretning, som vokser og blomstrer i takt med årstiderne. Der findes et hav af forskellige planter, så du kan helt sikkert finde en eller flere, der tiltaler dig. Du kan gå med de store og skulpturelle af slagsen, eller de små og diskrete. Hvis du ikke er vild med at vande eller ikke gider bruge tid på at passe dine planter, så vælg en kaktus i stedet. Det er en rå og hårdfør plante, som er svær at slå ihjel, medmindre man overvander den. Det kan give meget nyt liv til dit hjem at pynte det med planter, og det er hverken en dyr eller tidskrævende investering.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsnet får et løft i 2020 01. december 2019 kl. 21.30

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Så er det nok! 01. december 2019 kl. 17.10

AF: BJARKE ROSENKILDE

Marcus Knuth, en kommende… 29. november 2019 kl. 13.08

AF: BJARKE ROSENKILDE

Skraldespansk 29. november 2019 kl. 12.51

AF: JOHN WENNERWALD

Kriminelle bandemedlemmer… 24. november 2019 kl. 21.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Bedstemor med slag i! 21. november 2019 kl. 18.21

Annonce