cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Ideer til ting du absolut må prøve i din tid på Jorden

Det er i senere tid blev meget populært at skrive en såkaldt ”bucket-list”, en liste over de ting du skal nå at gøre eller opleve, inden du dør. Du har helt sikkert allerede nogle ting, du ved, du gerne vil nå i dit liv, men mangler du nogle ideer, kan du få dem herunder. Ideerne til din bucket-list kan både være sjove og knap så sjove - det hele skal jo nås på et enkelt liv!
30. november 2020 kl. 15:22 Af Legal Doc - Danmarks Digitale Jurister

Annonce

Aktiviteter der får adrenalinen til at drøne

Langt de fleste mennesker har en eller anden form for ekstrem aktivitet på deres bucket-list, hvor nogle af de mest populære er bungeejumping, faldskærmsspring, dykning eller noget lignende. Dem der har prøvet det, beskriver det som en af de ting, du absolut SKAL prøve i løbet af dit liv - så nogle af disse bør da klart stå på din liste!


Rejs til et vildt sted

Ønskelisten for livet indeholder også for det meste ét eller flere rejsepunkter, til steder som mange mennesker drømmer om. Det kan være til eksotiske tropeøer eller lande med ekstreme klimaer og vildt dyreliv. Det kommer an på, hvem du er, men du bør klart opleve din drømmerejse på et tidspunkt i livet.


Skriv dit testamente

Dette er ikke nødvendigvis en af de ting, som mennesker går rundt og drømmer om at gøre - men alligevel er det noget, der skal gøres i løbet af din tid her på jorden, for når dette er forbi, er det for sent at skrive testamentet. I dit testamente bestemmer du, hvor dine formuer skal hen efter din død, og derfor er din holdning til dette noget, der godt kan ændre sig i løbet af livet. Vil du gerne gøre det lettest for dig selv, så (sponseret link) opret testamente online lige her.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov 01. marts 2021 kl. 11.48

AF: JOHN WENNERWALD

Facebook skal bidrage 28. februar 2021 kl. 21.20

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

Annonce