Annoncørbetalt indhold

Annonce: Ideer til ting du absolut må prøve i din tid på Jorden

Det er i senere tid blev meget populært at skrive en såkaldt ”bucket-list”, en liste over de ting du skal nå at gøre eller opleve, inden du dør. Du har helt sikkert allerede nogle ting, du ved, du gerne vil nå i dit liv, men mangler du nogle ideer, kan du få dem herunder. Ideerne til din bucket-list kan både være sjove og knap så sjove - det hele skal jo nås på et enkelt liv!

Aktiviteter der får adrenalinen til at drøne

Langt de fleste mennesker har en eller anden form for ekstrem aktivitet på deres bucket-list, hvor nogle af de mest populære er bungeejumping, faldskærmsspring, dykning eller noget lignende. Dem der har prøvet det, beskriver det som en af de ting, du absolut SKAL prøve i løbet af dit liv - så nogle af disse bør da klart stå på din liste!

Rejs til et vildt sted

Ønskelisten for livet indeholder også for det meste ét eller flere rejsepunkter, til steder som mange mennesker drømmer om. Det kan være til eksotiske tropeøer eller lande med ekstreme klimaer og vildt dyreliv. Det kommer an på, hvem du er, men du bør klart opleve din drømmerejse på et tidspunkt i livet.

Skriv dit testamente

Dette er ikke nødvendigvis en af de ting, som mennesker går rundt og drømmer om at gøre - men alligevel er det noget, der skal gøres i løbet af din tid her på jorden, for når dette er forbi, er det for sent at skrive testamentet. I dit testamente bestemmer du, hvor dine formuer skal hen efter din død, og derfor er din holdning til dette noget, der godt kan ændre sig i løbet af livet. Vil du gerne gøre det lettest for dig selv, så (sponseret link) opret testamente online lige her.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon1