Annoncørbetalt indhold

Annonce: Indret dit hjem klassisk, stilrent og Nordisk

At finde det perfekte møbel eller genstand til dit hjem kan være svært. Den nye sofa skal gerne passe til bordet, lampen må endelig ikke være for høj, passer farven på de her tallerkner til resten af sættet, og kan den stol overhovedet stå i det hjørne? Det er nogle af de overvejelser, mange gør sig, når de shopper efter nye ting til hjemmet, og derfor er det også vigtigt at finde produkter, der holder - både stilmæssigt og kvalitetsmæssigt. Stilrent design og godt håndværk er noget, vi er kendt for i Norden, og de rene og enkle linjer, klare farver og smukke tekstiler gør det tidløst. I artiklen fortæller vi om Nordisk design, hvordan du kan indrette dit hjem klassisk og stilrent, samt hvor du finder inspiration til dit næste køb.

Klassikere og kendte mærker

Hos (sponseret link) Jacobsen Plus finder du et stort sortiment, der spænder fra møbler og belysning til tekstiler, service og nips til hjemmet. Her findes et væld af produkter, der kan inspirere, uanset om I er en familie på jagt efter moderne og stilrene møbler til det nye hjem eller en elsker af dansk design på udkig efter de store klassikere. Måske leder du blot efter den helt rigtige kaffekop eller et nyt plaid til sofaen. Uanset hvad, kan du finde det stilrene og klassiske look hos Jacobsen Plus, der med mærker som Royal Copenhagen, Carl Hansen og Louis Poulsen, samt nye designs fra Hay og Vipp, har alt til det rene og funktionelle look, der kendetegner Nordisk design.

Lys i de mørke måneder

Om man vil det eller ej, er vi i Norden også underlagt de mørke vintermåneder. Men det er netop én af komponenterne i den Nordiske stil, der også er bygget op omkring at skabe lys, varme og, ja, hygge i den lange vinter. Om du så er til mere klassisk belysning i form af bord-, loft- og gulvlamper, måske fra Le Klint, eller stearinlys og lyskæder, der for alvor gør deres indtog i landets vinduer og kroge. De fleste er nok stødt på de finurlige snoede stearinlys i pastelfarver eller lyskæderne, der snor sig langs vægge og lofter og skaber et enkelt, men hyggeligt udtryk. Fælles for dem er, at de alle lyser dit hjem op og komplimenterer det lyse, Nordiske look i de mørke tider.

Nordisk design tager verden med storm

Udenfor Danmark er den Nordiske stil også blevet utrolig udbredt, og i storbyer som New York og London har man fået øjnene op for det enkle design og det gode håndværk. Et IKEA varehus er endda også på vej til den berømte shoppinggade Oxford Street i London. Ligesom ideen om hygge gennem de seneste år har spredt sig som lidt af et fænomen verden over, bliver det klassiske og stilrene look hyldet i dets enkelthed og dets evne til at passe ind i næsten ethvert hjem.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon1