Annoncørbetalt indhold

Annonce: Indret hjemmekontoret 100% ergonomisk

Hvis du gerne vil have et rigtig godt sted at arbejde hjemmefra, så er det måske et hjemmekontor, du har brug for.

På et kontor har du mulighed for at indrette f.eks. kontorstolen lige efter dine behov. Det kan eksempelvis handle om de rigtige kontorstole, belysning og god opdeling eller noget andet, som er nødvendigt for at gøre det optimalt.
Derfor er hjemmekontoret måske en optimal løsning. Her er der nemlig mulighed for at få lukket helt af og have fuldt fokus på det arbejde, som skal udføres. Måske har man endda et arbejde, hvor man selv kan planlægge sin arbejdstid, og så er det måske endnu mere relevant at have et hjemmekontor.

Kontorstolen
Når du indretter et hjemmekontor, er kontorstolen ofte noget af det allervigtigste, som du også kan læse mere om på Dankontorstole(sponseret link). Det er den, du skal sidde på i mange timer, og derfor skal den selvfølgelig være god og behagelig. Den skal samtidig have de rigtige funktioner for indstilling, så man ikke får problemer nogle steder i kroppen.
Læs mere om gode kontorstole på Weyse.dk. (sponseret link)
Heldigvis findes der gode leverandører af kontorstole(sponseret link). Det er firmaer, som specialiserer sig i netop den slags og dermed gør det nemt for dig at finde en model, som lever op til dine krav og opfylder dine behov til en god kontorstol(sponseret link).

Andre møbler og belysning
Det kan også tænkes, at du skal have andre vigtige møbler på dit kontor, før det fungerer. Måske skal dit bord være justerbart, eksempelvis som hæve-sænke-bord, så du også kan stå op at arbejde eller at du har den helt rigtige belysning. Netop belysningen er ligeledes et meget vigtigt element for et velfungerende kontor. LED spots fra Mrperfect i Kolding(sponseret link) lover mere end 50.000 brændetimer. Mange arbejder mest effektivt på denne belysning og med et bord, som kan hæves op, har man i hvert fald muligheden.
Belysningen skal være tilpas, og der skal være mulighed for justering. Har man ikke dagslys på kontoret, stiller det selvfølgelig større krav til den belysning og de lamper, man vælger at få ind på sit hjemmekontor.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • dansk-kontorstole-forsyning-16-07-18-ann