Annoncørbetalt indhold

Annonce: Julegaver til mændene i dit liv

Nu begynder december måned så småt at nærme sig. Vil du undgå at købe julegaver, samtidig med at alle andre også befinder sig i butikkerne, er det ved at være nu, du skal slå til. Dog er det ikke nogen hemmelighed, at det kan være svært at finde gaver til mænd.

Gaver til mænd og gaver til kvinder Af en eller anden grund er det i rigtig mange tilfælde lettere at finde gaver til damer. Her kan man både købe smykker, cremer, tasker, ting til boligen, ting til køkkenet - listen er nærmest endeløs. Selvom man sagtens kan købe gaver inde for samme kategorier til mænd, er det som om, at der skal mere til for at finde en god gave.

Inspirationen til at finde gaver til mænd kan være svær at finde. Derfor er det en god idé at gå på nettet og søge. Her kan du blandt andet finde (sponseret link) herremode online, hvis du for eksempel har lyst til at give en stilfuld sweater.

Gå efter interesserne
Skal du finde en gave, der falder i god jord hos modtageren, er det naturligvis vigtigt, at du overvejer, hvad denne person ønsker sig. Ofte kan det være sjovt at finde en gave, som personen slet ikke var klar over, at han manglede.

Vil du give en gave, som du ved vil blive brugt, kan du kigge efter modtagerens interesser. Kan modtageren for eksempel godt lide at lave mad, kan det være oplagt med nogle skarpe knive. Eller kan modtageren lide at køre i bil, er det måske en mobilholder, der er sagen.

Gaver til dagligdagen
Har den mand, som du skal købe gave til, ikke nogen specifikke interesser, der egner sig til julegaver, der skal ligge under træet, kan du tage udgangspunkt i hverdagen. For at fungere godt i hverdagen skal vi alle have en god nats søvn og måske en kop kaffe.

Alle mennesker børster ligeledes tænder, og de fleste holder af at sætte håret og dufte godt. Derfor kan det være oplagt at finde en toilettaske til mænd, så man altid kan have styr på de basale ting og have sine ting med sig rundt omkring.

En morsom gave

Kan du ikke finde en gave, der passer, kan du naturligvis også vælge at købe en sjov gave. Det kan for eksempel være en t-shirt med dit ansigt på eller en kaffekop med et sjovt citat. Går du efter at købe en sjov gave, er det en god idé at gøre den personlig.

Sjove gaver bliver nemlig endnu mere morsomme, hvis de for eksempel er baseret på en intern joke. Har din far, din kæreste eller din bror en joke, som han elsker at fortælle, kan det være sjovt at bygge gaven omkring denne.

Det er tanken, der tæller
Ligegyldigt hvor kikset det lyder, er der nogen sandhed i det gamle ordsprog. Derfor bør du ikke stresse dig selv unødigt i juleperioden. Ligegyldigt hvad du køber, må du huske på, at du har gjort dit bedste for at finde en gave, som modtageren vil blive glad for.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon