cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Kan digital bogføring være en fordel for din virksomhed?

Som virksomhed oplever man sandsynligvis ofte, at den tid, der bliver brugt på den økonomiske administration, er meget høj, og for de fleste virksomheders vedkommende, gør det sig sandsynligvis gældende, at de ønsker at spare hvor det er muligt - kan tiden, der bruges på den økonomiske administration nedsættes, vil det derfor være at foretrække.
17. august 2018 kl. 13:51 Af Annonce

Annonce

Der findes i dag et bredt udvalg af forskellige løsninger, når det gælder digital bogføring(sponseret link), og det er derfor op til den enkelte virksomhed, at undersøge og vurdere, hvilken løsning der er bedst for netop den virksomhed.
For rigtig mange af de digitale bogføringsløsninger, gør det sig gældende at, det drejer sig om, at al kommunikation, samt bogføring foregår digitalt, men der bag bogføringen sidder en bogholder, der står får det hele. I de fleste løsninger bliver virksomheden tilknyttet en bogholder, som varetager bogføringen, og som virksomheden har mulighed for, at have kontakt med løbende, præcis som det ville gøre sig gældende, hvis bogholderen havde en plads på virksomhedens kontor.
Ofte vil det være nødvendigt, at virksomhedens økonomisystemer, kan tilgås af den digitale bogholder og de systemer denne benytter sig af. Gør dette sig gældende, vil bogholderen selv kunne tilgå virksomhedens økonomi og økonomisystemer, uanset om det drejer sig om kassesystemer, lønsystemer, faktureringssystemer og andre systemer, som virksomheden måtte benytte sig af. Dermed skal virksomheden ikke bruge tid på at sende økonomioplysninger, men i stedet blot koncentrere sig om alle de andre aspekter af virksomheden.

Hjælp til mindre virksomheder
Det er ikke kun større virksomheder, med mange forskellige økonomisystemer, der kan drage fordel af digital bogføring, også mindre virksomheder vil helt bestemt også kunne drage fordel af digital bogføring.
Har du eksempelvis en enkeltmandsvirksomhed, kan du, med digital bogføring, blive fri for selv at skulle stå for din bogføring, eller sætte tid af til at mødes med din bogholder, samt forberede alt materiale til dette. Med en digital bogholder, behøver du heller ikke bruge tid på at betale regninger, da bogholderen også vil kunne tage sig af dette.
Du har dermed en langt større frihed til at drive din virksomhed, og skal ikke bekymre dig om betalingsfrister, oprettelse af fakturaer og hvad der ellers hører sig til bogføringen i en mindre virksomhed. Samtidig kan mange udbydere af digital bogføring også tilbyde økonomisk rådgivning, således at du altid er sikret, at det går din virksomhed bedst muligt, rent økonomisk. Samtidig kan en digital bogholder ofte også hjælpe dig i gang, med forskellige digitale økonomiløsninger, som kan være med til at afhjælpe nogle af de udfordringer du kan komme ud for, i din økonomistyring, eksempelvis i form af digitale afregningssystemer, programmer, der kan holde styr på dine regninger og andre online løsninger, der kan gøre dit arbejde lettere og mere overskueligt.
Du skal ikke være bange for, at man ikke kan følge med i virksomhedens økonomi, når bogføringen foregår digitalt. Du vil altid kunne tilgå og se din bogføring, således at du kan følge med i økonomien, samt kontakte din digitale bogholder, ved eventuelle tvivlsspørgsmål eller blot for rådgivning.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

stormøde mellerm… 21. juli 2019 kl. 08.57

AF: JOHN WENNERWALD

AF: BJARKE ROSENKILDE

De kære konventioner. 11. juli 2019 kl. 15.26

AF: MARTIN WOUTERS

cykelbro, lille ekstra ø og… 08. juli 2019 kl. 09.07

AF: JOHN WENNERWALD

Fattigdomsgrænsen genindføres 07. juli 2019 kl. 22.38

AF: BJARKE ROSENKILDE

Sandheden er ilde hørt 07. juli 2019 kl. 16.31

Annonce