Annoncørbetalt indhold

Annonce: Klage, hvis flytiderne bliver ændret

Du skal altid klage til sælgeren af rejsen, også selvom det ikke er sælgeren, der har ændret flytiderne. Det er en god idé at klage skriftligt, hvis du senere hen skal dokumentere, at du har klaget. Hvis du selv har sammensat rejsen på nettet, er det ikke sikkert, at bookingsiden har et ansvar. Det kommer an på, om de har taget et såkaldt ”formidlingsforbehold” - i så fald skal du kontakte flyselskabet. Du kan se, om de tager et formidlingsforbehold i deres ”Generelle vilkår og betingelser”.

Det skal du huske:
- Straks at klage til sælgeren af rejsen, hvis der er ændringer i rejsen, uanset om det er et rejsebureau eller flyselskab.
- Klag skriftligt og husk at have din klage gemt et sted, så du kan bruge den som dokumentation.
- Hvis du har problemer med din pakkerejse, og derfor ønsker (sponseret link) kompensation forsinket fly pakkerejse, skal du klage til arrangøren af rejsen.

Hvis der er tale om en pakkerejse, har du visse rettigheder. Hvis din rejse er blevet ændret væsentligt, kan du have ret til at annullere rejsen eller at få et afslag i prisen.
Vurderingen af, om flyselskabet eller rejsebureauet i den konkrete situation er forpligtigede til at udbetale kompensationen, eller er fritaget for forpligtelsen, afhænger af årsagen til forsinkelsen.

Hvis en flyafgang bliver forsinket på grund af eksempelvis dårligt vejr, vil der være tale om udefrakommende forhold, der ikke kan bebrejdes af flyselskabet, da det er ude af deres kontrol. Du vil derfor efter al sandsynlighed ikke have krav på udbetaling af standardkompensationen efter EU-forordningen om flypassagerers rettigheder.

Alt dette kan flypenge.dk hjælpe dig med. De står klar til at hjælpe dig, så snart du har udfyldt deres webformular som du finder inde på deres hjemmeside, går de i gang med at arbejde på din sag. Hvis de vinder din sag bliver pengene udbetalt til dig og bliver sendt til din bankkonto hurtigst muligt. Hvis ikke de vinder din sag, skal du ikke betale en krone for det arbejde, og den hjælp de har givet dig - det kalder de ”no cure, no pay”.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon