cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Klage, hvis flytiderne bliver ændret

Du skal altid klage til sælgeren af rejsen, også selvom det ikke er sælgeren, der har ændret flytiderne. Det er en god idé at klage skriftligt, hvis du senere hen skal dokumentere, at du har klaget. Hvis du selv har sammensat rejsen på nettet, er det ikke sikkert, at bookingsiden har et ansvar. Det kommer an på, om de har taget et såkaldt ”formidlingsforbehold” - i så fald skal du kontakte flyselskabet. Du kan se, om de tager et formidlingsforbehold i deres ”Generelle vilkår og betingelser”.
16. juli 2019 kl. 09:37 Af Flypenge

Annonce

Det skal du huske:
- Straks at klage til sælgeren af rejsen, hvis der er ændringer i rejsen, uanset om det er et rejsebureau eller flyselskab.
- Klag skriftligt og husk at have din klage gemt et sted, så du kan bruge den som dokumentation.
- Hvis du har problemer med din pakkerejse, og derfor ønsker (sponseret link) kompensation forsinket fly pakkerejse, skal du klage til arrangøren af rejsen.

Hvis der er tale om en pakkerejse, har du visse rettigheder. Hvis din rejse er blevet ændret væsentligt, kan du have ret til at annullere rejsen eller at få et afslag i prisen.
Vurderingen af, om flyselskabet eller rejsebureauet i den konkrete situation er forpligtigede til at udbetale kompensationen, eller er fritaget for forpligtelsen, afhænger af årsagen til forsinkelsen.

Hvis en flyafgang bliver forsinket på grund af eksempelvis dårligt vejr, vil der være tale om udefrakommende forhold, der ikke kan bebrejdes af flyselskabet, da det er ude af deres kontrol. Du vil derfor efter al sandsynlighed ikke have krav på udbetaling af standardkompensationen efter EU-forordningen om flypassagerers rettigheder.

Alt dette kan flypenge.dk hjælpe dig med. De står klar til at hjælpe dig, så snart du har udfyldt deres webformular som du finder inde på deres hjemmeside, går de i gang med at arbejde på din sag. Hvis de vinder din sag bliver pengene udbetalt til dig og bliver sendt til din bankkonto hurtigst muligt. Hvis ikke de vinder din sag, skal du ikke betale en krone for det arbejde, og den hjælp de har givet dig - det kalder de ”no cure, no pay”.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Råstofferne forsvinder 10. november 2019 kl. 21.48

AF: BJARKE ROSENKILDE

Medier og logik 10. november 2019 kl. 10.39

AF: BJARKE ROSENKILDE

I demokratiets og… 08. november 2019 kl. 12.54

AF: BJARKE ROSENKILDE

Massesugesstion for viderekommende. 06. november 2019 kl. 09.40

AF: POUL HANSEN

At tænke sig.... 05. november 2019 kl. 17.08

AF: JOHN WENNERWALD

Lønnen stikker af 03. november 2019 kl. 21.55

Annonce