cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Klar til at rejse? Kom i gang med en afbudsrejse til Spanien

Hvis du er typen, der kan lide at rejse, så har pandemien været hård for dig. Nu er der ved at blive åbnet op igen, og du kan tage på charterferier rundt om i Europa. Eftertragtede destinationer tæller Spanien, da landets subtropiske klima, flotte badestrande ud til Middelhavet for det syd-/sydøstlige Spaniens vedkommende og skønne kystbyer og storbyer udgør opskriften på den perfekte daseferie.
13. juli 2021 kl. 13:55 Af Travelmarket

Fuengirola er en yndig ferieby ud til Middelhavet

Hvis du har mod på at se (sponseret link) skønne Spanien, kunne du fx tage en afbudsrejse til Fuengirola på Costa del Sol i Málaga-provinsen. Byen ligger ud til Middelhavet og byder på masser af muligheder inden for kystudflugter. Fx kan du tage en vandretur i El Caminito del Rey fra Málaga til turistbyen Marbella på en halv dag. Shoppe kan du ved det velkendte Fuengirola Street Market med massevis af boder.


Tag på charterrejse til de spanske øer

Er du mere klassisk anlagt og ønsker en charterrejse til steder, du har hørt om før, så er Mallorca og De Kanariske Øer nok bedre feriedestinationer. Meget kan ikke siges om øerne, som du ikke allerede ved, men her kan du i hvert fald få badeferier i særklasse – uanset om du bader ved strandene eller i hotellets swimmingpool. I øvrigt kan du besøge rolige byer en gåtur væk, der ikke har hektisk byliv.


Hvad med at besøge de større byer?

Selvfølgelig bør du også overveje storbyer som Madrid og Barcelona som dine feriedestination. Hvis du ønsker en storby, som ligger ud til vandet, er Barcelona det rette valg. Hvis du i stedet er til sinds at feriere i indlandet, er det selvfølgelig Madrid, der er det rette valg. Mulighederne er mange, og med evigt nye afbudsrejser er det ikke svært at finde tilbud – du skal blot gide rejse med kort varsel.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

Annonce