cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Køb af vitrineskab - 3 ting du skal se på

Vitrineskabe er nogle af de smukkeste skabe, der findes. De skiller sig ud fra de andre skabe med deres ikoniske glasruder i lågerne. Disse åbner op for skabet og gør, at alle kan se, hvad der befinder sig indeni.
25. juni 2020 kl. 07:00 Af Herligt Hjem

Annonce

Det er disse, der gør vitrineskabet til lidt mere end blot et skab. Det bliver i stedet nærmere til en udstilling. Derfor bør de ting, du anbringer i et vitrineskab, også være smukke ting, som, du ønsker, skal stå fremme til skue. Det er nemlig ikke kun dig, der vil komme til at skulle nyde denne udstilling, det vil alle dine gæster også komme til.

Et (sponseret link) vitrineskab er en meget speciel type skab, men alligevel findes der mange forskellige typer og udgaver af vitrineskabe. Alle med meget forskellige udtryk, så du har mulighed for at finde det vitrineskab, der passer bedst ind i din indretning.


Hvor meget glas skal der være?

Det allervigtigste element ved et vitrineskab må siges at være glasruderne i lågerne, der gør det muligt at se ind i skabet. Men selvom ethvert vitrineskab vil indeholde glasruder, er det forskelligt fra skab til skab, hvor store de vil være. Derfor er noget af det første, du skal se på i jagten på et vitrineskab, hvor store, du synes, glasruderne i dit skab skal være. I nogle vil der være glas i hele lågen, så du får mulighed for at se indholdet på alle hylderne. Men der findes også vitrineskabe, hvor det kun er noget af lågen, der er lavet med glas. Her vil nogle af hylderne i skabet, som regel de nederste, være skjult. På den måde har du også mulighed for at opbevare ting i skabet, som måske ikke er så pæne at have stående fremme.

Desuden skal du også se på, om du kun ønsker, at der skal være glas i ruderne, så skabet kun er gennemsigtig forfra. Eller om du ønsker, at der skal være glas i siderne også, måske vil du endda også gerne have glas i bagbeklædningen? Ved at vælge et vitrineskab, der har glas hele vejen rundt, kan du ikke længere kun nyde indholdet af skabet forfra, men også fra alle andre sider.


Hvilket udtryk skal det have?

Når du er på udkig efter et vitrineskab, bliver du også nødt til at se nærmere på det udtryk, du gerne vil have skabet til at udsende. Skal det være moderne eller vintage? Skal det være minimalistisk eller rustik? Skal det være neutralt eller skille sig ud? Alt sammen spørgsmål der afgøres af netop din mening, for du kan sagtens finde alle typer af udtryk. Men det vigtigste er at finde et vitrineskab, som du bliver glad af at kigge på. Du kan vælge at gå på udgik i en genbrugsforretning, men der er også rigtig mange flotte muligheder blandt nye vitrineskabe. Deriblandt også nogle med et vintageudtryk.


Hvor stort skal det være?

Den sidste ting, du også bør se på, når du står overfor at skulle købe et vitrineskab, er størrelsen. Hvor stort ønsker du, at det skal være? Vitrineskabe kommer ikke blot med mange forskellige udtryk, men også i mange forskellige størrelser. Nogle er meget store og går næsten fra gulv til loft, men andre slet ikke fylder særlig meget. Så du skal finde ud af, hvor meget plads du har, og hvilken størrelse vitrineskab din indretning kan klare.
Men næsten uanset hvilket vitrineskab du vælger, kan det ikke gå galt, da de alle har den ting til fælles at de giver indretning lidt ekstra og gør den perfekt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

AF: JOHN WENNERWALD

Fire skræmmende år 10. januar 2021 kl. 21.38

Annonce