cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Køb dine gulve online hos Gulvlageret.dk

Vidste du, at det kun tager få minutter at handle dit næste gulv hos Gulvlageret.dk? Her findes landets største udvalg af gulve og mange forskellige typer af gulve, bl.a. laminat-, bambus-, vinyl-, trægulve og terrassebrædder. Priserne er konkurrencedygtige, da vi køber gulvene direkte fra Europas førende leverandører. Du kan derfor trygt handle kvalitetsgulve hos os til attraktive priser. Hvis du er i tvivl om, hvilken type gulv du ønsker, er du mere end velkommen til at besøge vores showroom, hvor du kan se de fleste af vores gulve samt bestille vareprøver.
01. februar 2019 kl. 13:11 Af Gulvlageret.dk

Annonce

Hvordan fungerer det i praksis?
Hos Gulvlageret.dk har vi gjort det nemt for dig at handle dit næste gulv på nettet. Hvis du ved, hvilket gulv du ønsker dig, kan du blot søge det frem enten via producent, varenummer eller navn. Du kan også bruge vores hjemmeside til at søge inspiration til dit næste gulv. Vi har billeder af alle vores gulve på hjemmesiden. Du skal selv måle op, hvor mange meter gulv du ønsker, og så er det selvfølgelig vigtigt, at du får købt det rigtige antal meter. Når du har indtastet det antal meter/kvadratmeter gulv, du skal bruge, regner vores system selv ud, hvor mange antal hele pakker gulv, du skal have. Er du i tvivl undervejs, må du meget gerne ringe til os på 44 92 60 60, så vi kan guide dig igennem processen.

God service og hurtig levering
Vi er kendt for vores gode service og vores hurtige levering. Vores kunder er glade for at handle online hos os og sætter bl.a. pris på åbenhed, faglighed og gode priser. Vi sætter en ære i at rådgive dig, så du modtager nøjagtig det gulv, du ønsker dig, og som passer til dit hjem. Når handlen først er gennemført, ved vi, hvor vigtigt det er for dig, at du modtager gulvet så hurtigt som muligt. Vi er derfor i tæt dialog med både dig og fragtfirmaet (samt producenten, hvis ikke varen bliver sendt direkte fra vores lager) om leveringen af dit gulv. Skulle dit gulv mod forventning ikke blive leveret til den aftalte tid, følger vi løbende op, indtil gulvet er ankommet til din adresse.

Kontakt os for hjælp og tilbud
På vores hjemmeside kan du se billeder af alle vores gulvtyper. Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon og mail, eller via hjemmesiden.

Find flotte gulve til billige penge på https://gulvlageret.dk(sponseret link)KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

Annonce