cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Køb et rigtige sengetøj til dit barn

Det er rigtig vigtigt, at dit barn får den optimale søvn, så han eller hun er klar til dagens efter. En god nattesøvn sikrer man sølvfølgelig ved at have en god og komfortabel seng, men det er også vigtigt at vælge det rigtige sengetøj, der ikke kradser, og som giver luft til selve dynen.
24. februar 2020 kl. 08:41 Af Småfolk

Med et økologisk sæt børnesengetøj fra (sponseret link) https://www.smafolk.dk/ sikrer du, at dit barn får den bedste nattesøvn. Sengetøjet er nemlig luftigt og let, og det hverken klør eller kradser.


Vælg et sundt materiale

Det kan godt være noget af en jungle at bevæge sig ud i, når det kommer til alle de forskellige ting, som dit barn skal have, og det kan være svært at vide, hvad der er bedre end andet. Frem for alt er det altid vigtigt at gå efter et sundt materiale, der ikke skader dit barn. Det er altid godt at gå efter noget, der er økologisk. Skal materialet ikke kradse, skal sengetøjet helst være af bomuld, fordi det føles blødt mod huden. Er du meget påpasselig overfor de kemikalier, du eksponerer dit barn for, er det også en god idé for dig udelukkende at købe varer, der er OEKO-TEX® 100 standard certificeret. Det betyder nemlig, at materialerne er internationalt godkendte. Som familie kan I således være sikre på at undgå at udsætte jer selv for kemiske stoffer, der kan være skadelige for helbredet og miljøet. Dét sikrer en god nattesøvn for dit barn, men også for jer som familie.


Det rigtige mønster, der passer til dit barn

Det kan ofte være en udfordring at putte de små. Det er ingen hemmelighed. Du kan dog gøre det lettere for sig selv ved at købe et sæt babysengetøj med et flot mønster eller et smukt motiv. Børn har en stor fantasi, som tit kan løbe af med dem, når det er tid til at sove. Med sjove motiver på sengetøjet kan du opdigte og fortælle hyggelige godnathistorier for dit barn, samtidig med at koncentrationen fastlåses i historien og de sjove motiver. Det kan gøre putningen nemmere for dig, og nattesøvnen bedre for junior. Har du en lille prinsessepige derhjemme, fås sengesættene i en flot lyserød farve med motiver af søde svaner. Har du derimod en lille dreng, der interesserer sig for larmende køretøjer, fås sengesættet med hurtige biler eller flotte traktorer. Er det ikke noget for dit barn, så fås sættene også i lidt mere neutrale farver eller med det klassiske æblemotiv.


Det er vigtigt at skabe de bedste rammer for dit barn at sove i, og det afgøres ikke kun af sengens kvalitet. Sengetøjet er i høj grad også med til at give dit barn den bedste nattesøvn og dermed også den bedste oplevelse. Bliver putningen og søvnen en god oplevelse for dit barn, bliver det langt nemmere for dig som forælder at lægge dit barn i seng om aftenen. Send trykt dit barn i drømmeland med et økologisk sengetøjssæt i bomuld.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

AF: JOHN WENNERWALD

VM i Qatar 05. april 2021 kl. 09.32

Annonce