Annoncørbetalt indhold

Annonce: Kom godt i gang med vægophæng til dit TV

Når man umiddelbart ser på det, så virker montering af et fjernsyn på væggen som en god ide.

Det sparer gulvplads og løfter skærmen op i en højde, hvor alle nemt kan se det. Der er dog nogle vigtige ting at overveje, før man går i gang.

Har du en plads til komponenterne?
Hvis du er som de fleste, så har du flere enheder sluttet til dit fjernsyn. Spilkonsoller, kabelbokse, lydanlæg og lignende skal bruge en plads i nærheden af dit fjernsyn, så ledningerne kan komme til tv’ets udgangsporte. Dette problem kan dog nemt løses ved at stille en reol under tv'et som kan indeholde alle enheder. Du skal bare bore et hul i bagsiden af reolen for at trække ledningerne og kablerne igennem.

Har du overvejet alle ledningerne?
Du skal også overveje æstetikken ved alle disse ledninger. Selvom du ikke tilslutter en eneste enhed til dit fjernsyn, skal du stadig kæmpe med en grim ledning, der løber langs væggen hen til stikkontakten. Er du ok med dette?
Hvis ikke, er der nogle forskellige løsninger:

- Du kan få dine ledninger installeret inde i væggen (af en professionel, naturligvis)
- Få en stikkontakt installeret bag fjernsynet, så ledningen ikke behøver at dingle
- Køb en ledningsskjuler, der vil camouflere ledningerne
- Overvej at montere dine komponenter direkte bag tv'et (forudsat at du kun har et par stykker)

Kan din væg bære det?
Den vigtigste ting at overveje, når du monterer et fjernsyn, er om din væg kan holde det oppe. Selv de mest moderne, letteste fjernsyn er noget tungere end det billede. På grund af dette vil den placering du vælger have brug for plugs til at forankre skruerne. (Nej, gipsvægge vil næppe fungere. Til sidst vil plugsne blive trukket gennem gipsvæggen, og dit tv kommer til at ende på gulvet.)

Brug de rette værktøjer
Sørg for at have de nødvendige værktøjer til at montere et fjernsyn på din væg. Du skal bruge en boremaskine, bor der er omkring samme størrelse som monteringsskruerne og skruetrækkerbits. Hvis du ikke har de værktøjer, du har brug for, og du ikke selv vil investere i dem, så lån af venner eller naboer.

Er stikkene tilgængelige?
Kontroller for at se, hvor stikkene er placeret på dit fjernsyn. Hvis stikkene er på bagsiden af tv'et, bør du bruge et TV ophæng, der kan trækkes udad, hvilket giver dig bedre adgang til bagsiden af fjernsynet. Dette er især vigtigt, hvis du er den type, der hele tiden tilføjer nye enheder. Du ønsker ikke afmontere fjernsynet hver gang du har brug for adgang til stikkene.

Vær opmærksom på vinklen
Når man monterer et tv på væggen, skal man være opmærksom på dets vinkel. Hvis du kan lide at flytte dit fjernsyn, afhængigt af hvor du sidder, så kan du vælge et justerbart ophæng, der gør det muligt at dreje tv'et i forskellige vinkler. Måske ønsker man at vende fjernsynet, når den sene eftermiddags sol kommer gennem vinduet for at reducere blænding. I dette tilfælde vil man absolut have stor glæde af et vægbeslag, der kan drejes og justeres.
Der findes heldigvis mange gode vægophæng til tv’er så vælg det, der passer bedst til dig og dine behov. Det er trodsalt dig selv der skal kigge på det igen og igen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • artikel2-annonce