cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Kom langt med få stykker tøj i klædeskabet

Man kan som kvinde komme rigtig langt med få stykker tøj i klædeskabet, når bare det er de rette stykker tøj.
17. september 2018 kl. 15:42 Af Fruenshus.dk

Annonce

Har man få men stilrene stykker tøj, inden for de mest gængse kategorier kjoler, bluser, toppe, skjorter, nederdele, bukser, jeans og sko, kan man komme langt og mulighederne er faktisk mange - og så man vil kunne finde tøj i klædeskabet, til enhver lejlighed. Dette skyldes at stilrent og enkelt tøj altid vil kunne bæres, uanset hvad moden måtte diktere af andre påfund.

Tøj til alle anledninger
Et par gode habitbukser, en hvid skjorte og en blazer, er alt hvad man som kvinde skal bruge til en dag på kontoret. Hertil kan man veksle med eksempelvis en blå skjorte eller måske en nederdel i stedet for bukser, og skal det være mere uformelt, kan man droppe blazeren, eller måske endda hoppe i et par jeans - mulighederne er mange.
Mængden af muligheder gør sig også gældende, når det drejer sig om mange andre anledninger. Står man eksempelvis og skal til fest, vil en sort, mørkeblå eller måske hvid kjole, i et enkelt snit, let kunne bæres, og skal det være ekstra festligt, vil man altid kunne pifte looket lidt op, med smykker, et bælte eller farverige sko. Man vil også kunne iføre sig en nederdel med en fin blonde top, eller igen med en skjorte, hvis det skal være lidt mere formelt.
Drejer det sig om en weekend der eksempelvis står på indkøb, afslapning og familie- eller venindebesøg, vil man med fordel kunne hoppe i et par blå eller sorte jeans, en blondetop, en langærmet bluse eller sweater, alt efter hvad vejret tillader.
Dette er blot nogle af de muligheder der er, og ser man godt efter, er det faktisk utroligt få stykker tøj, der er blevet nævnt, men de er blevet beskrevet i vidt forskellige sammenhænge. Det fremgår heraf altså tydeligt, at ganske få, stilrene stykker tøj, kan redde rigtig mange tøjkriser, hvis man blot har lidt fra enhver kategori - og fantasien til at sammensætte tøj og accessories.

Find de stilrene stykker tøj
Men hvor finder man så netop disse enkle, stilrene stykker tøj? Der findes utroligt mange tøjbrands, og mange brands skiller sig ud ved, udelukkende at designe meget anderledes og iøjnefaldende tøj. Der er naturligvis også mange brands der beskæftiger sig med begge dele, og så er der de brands man altid kan gå til, for at få stilrent tøj af høj kvalitet - et sådant brand kunne eksempelvis være Fransa (sponseret link). Fransa har i mange år produceret tøj til den stil- og kvalitetsbevidste kvinde, men mulighederne er som sagt mange, og da der jo ikke er to kvinder, der er ens, vil der også være stor forskel på, hvilket brand de helst vil handle hos - nogle har måske allerede et yndlingsbrand. Er dette ikke tilfældet, er det blot at gå på opdagelse i den store jungle af tøjbrands, og finde et eller flere, der kan tilbyde lige netop det, der som lever op til krav, ønsker og forventninger for et tøjbrand.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Ulovlighed efterfølges 16. juni 2019 kl. 21.49

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

AF: MARTIN WOUTERS

så bruge kommune igen… 11. juni 2019 kl. 12.05

AF: JOHN WENNERWALD

Nu skal der arbejdes 09. juni 2019 kl. 22.03

AF: MARTIN WOUTERS

18,5 mill. i minus KUN på… 05. juni 2019 kl. 13.49

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Dansk Folkeparti og Radikale 03. juni 2019 kl. 20.21

Annonce