Annoncørbetalt indhold

Annonce: Kom ud og brug naturen

Danmark er fyldt med helt fantastiske naturområder spredt over hele landet, som tilsammen danner den vidunderlige danske natur, der byder på alt fra vilde kyster, heder, urørte skovområder og blomsterenge. Naturen herhjemme kan noget helt særligt, men bliver desværre tit overset i forhold til naturen i andre lande. Ofte drømmer vi os langt væk fra Danmark når vi ønsker en naturoplevelse, hvilket i virkeligheden er en skam. Læs med herunder for inspiration til at bruge den danske natur.

Naturoplevelsen i Danmark

Det er ingen hemmelighed at vejret spiller en stor rolle i den danske natur, og derfor også en stor rolle når vi vælger, om vi vil ud og nyde den. Men den simpleste løsning til at komme sig over vejret, er at sørge for, at man har tøj, der dækker alt slags vejr. Ved at handle gode mærker som (sponseret link) arcteryx eller fjällräven, sikre man sig bekvemt tøj, der holder en tør og tilpas under sin naturoplevelse.

I Danmark kan man tage på vandretur gennem naturskønne områder og overnatte i telt eller shelter. En anden mulighed er dagsture til havet, lede efter rav og udforske klitter. Eller man kan tage i skoven og finde svampe, beundrer træerne eller lede efter vilde dyr. Eller ordne sin have, plante jorbærplanter og kartofler til sommeren. Naturen er tæt på alle mennesker i Danmark og vi skal ikke særlig langt væk, lige gyldigt hvor vi bor, for at finde en eller anden form for skøn natur, oftest endda så tæt på som vores baghave.

Naturen er for alle

Naturen kan nydes og bruges af alle, unge som gamle. Lige meget hvad skal der nok være noget, der har interesse. Som familie kan man lede efter brænde sammen i skoven eller haven og lave mad over bål. Man kan tage sine venner med på sheltertur, eller sine bedsteforældre med på stranden. Man kan lege sneboldkamp, efterfulgt af varm kakao på trangia. Det handler ikke så meget om hvad man laver, men derimod om at komme ud og mærke vinden i håret, solen på huden, regnen på kinderne eller sneen under støvlerne. Det handler ikke om at gøre dage i naturen til noget urealistisk der kræver en masse forberedelse. Nej det handler blot om, at gøre brug af den uspolerede natur og lære at nyde den som en del af sin hverdag.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon