cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Kom ud og brug naturen

Danmark er fyldt med helt fantastiske naturområder spredt over hele landet, som tilsammen danner den vidunderlige danske natur, der byder på alt fra vilde kyster, heder, urørte skovområder og blomsterenge. Naturen herhjemme kan noget helt særligt, men bliver desværre tit overset i forhold til naturen i andre lande. Ofte drømmer vi os langt væk fra Danmark når vi ønsker en naturoplevelse, hvilket i virkeligheden er en skam. Læs med herunder for inspiration til at bruge den danske natur.
04. maj 2021 kl. 14:27 Af Fjeld & Fritid

Naturoplevelsen i Danmark

Det er ingen hemmelighed at vejret spiller en stor rolle i den danske natur, og derfor også en stor rolle når vi vælger, om vi vil ud og nyde den. Men den simpleste løsning til at komme sig over vejret, er at sørge for, at man har tøj, der dækker alt slags vejr. Ved at handle gode mærker som (sponseret link) arcteryx eller fjällräven, sikre man sig bekvemt tøj, der holder en tør og tilpas under sin naturoplevelse.

I Danmark kan man tage på vandretur gennem naturskønne områder og overnatte i telt eller shelter. En anden mulighed er dagsture til havet, lede efter rav og udforske klitter. Eller man kan tage i skoven og finde svampe, beundrer træerne eller lede efter vilde dyr. Eller ordne sin have, plante jorbærplanter og kartofler til sommeren. Naturen er tæt på alle mennesker i Danmark og vi skal ikke særlig langt væk, lige gyldigt hvor vi bor, for at finde en eller anden form for skøn natur, oftest endda så tæt på som vores baghave.


Naturen er for alle

Naturen kan nydes og bruges af alle, unge som gamle. Lige meget hvad skal der nok være noget, der har interesse. Som familie kan man lede efter brænde sammen i skoven eller haven og lave mad over bål. Man kan tage sine venner med på sheltertur, eller sine bedsteforældre med på stranden. Man kan lege sneboldkamp, efterfulgt af varm kakao på trangia. Det handler ikke så meget om hvad man laver, men derimod om at komme ud og mærke vinden i håret, solen på huden, regnen på kinderne eller sneen under støvlerne. Det handler ikke om at gøre dage i naturen til noget urealistisk der kræver en masse forberedelse. Nej det handler blot om, at gøre brug af den uspolerede natur og lære at nyde den som en del af sin hverdag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce