cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Kosten – den nemmest vej til et vedvarende vægttab

Det kan være svært at holde et vægttab ved lige og alt afhængigt af hvor meget man taber sig, så har de fleste af os prøvet at tage det hele på igen lige efter vi har smidt det. Det er helt normalt, og skyldes oftest at vi går på strenge slankekurer som ikke er vedvarende.
14. september 2020 kl. 08:28 Af Salat Tøsen

Annonce

Yderligere så kommer man ofte ud på den anden side af en sådan kur med et had til visse madvarer som man har fået alt for meget. Hvis man f.eks. har fået utroligt meget salat smurt ind i balsamico for at gøre den mere interessant, så har man måske ikke lyst til mere (sponseret link) balsamico i sin madlavning det næste lange stykke tid.
Den bedste og mest stabile vej til at tabe sig er klart at omlægge hele ens livsstil. Hvis man kan kombinere sunde kostvaner med en mere aktiv hverdag, så har man allerede der en ret solid opskrift på succes. Det behøver ikke at være intensiv træning med en hård kostplan før det lykkedes, men derimod blot at holde ved sine sunde madvaner.


Gør dig klog på hvad din mad faktisk indeholder

Hvis du er klar over hvad du reelt set putter i munden så bliver du også bedre til at sammensætte en kost hvor du ikke overspiser. Helt generelt så gælder det om at være i kalorieunderskud når man skal tabe sig, og så er det egentligt lige meget om du spiser dine kalorier gennem chips eller bananer, så længe matematikken er korrekt og at du altså forbrænder mere end hvad du spiser. Selvfølgelig kan du ikke spise mange poser chips før du kommer til at ligge over hvad du forbrænder på en dag, og så får du heller ikke meget energi eller mæthedsfornemmelse ved blot at spise chips.
Selvom det måske er krævende, så kan det være en rigtig god idé at aflæse hvad den mad du spiser indeholder af kalorier, og det kan godt være at du så bliver nødt til at veje den i starten og nærlæse etiketten, men i sidste ende så giver det dig et uundværligt redskab der gør vægttabet nemmere.


Spis hvad du har lyst til – blot mindre portioner

En af de helt store fejl man kan begå hvis man gerne vil tabe sig, er at følge en meget streng diet. Følger man en streng diet kan man selvfølgelig tabe sig lidt hurtigere og mere effektivt, hvilket kan være en fordel hvis man er motiveret og gerne vil kickstarte ens vægttab. Men ellers så gælder det om at finde frem til hvad der virker for netop dig, og ofte betyder det ikke at man skal fjerne alt det lækre fra ens madvaner, men derimod blot spise mindre. Mange gange så spiser vi nemlig mere end vi faktisk behøver, og ved blot at tage en portion mindre eller holde lidt igen med kartoflerne og sovsen, så kan man faktisk tabe sig meget over en længere periode. Men igen, så gælder det også om at vide hvor meget der måske er i dine måltider rent kaloriemæssigt, således man også er klar over hvornår for meget er for meget.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce