cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Kosttilskud boomer

Flere er begyndt at spise kosttilskud, da vi let kan komme i underskud med næringsstoffer med den kost, som vi spiser til daglig.
21. juni 2018 kl. 11:40 Af Annonce

Annonce

Derfor er det godt med kosttilskud, hvor vi kan supplere med noget af det, som vi ikke får i kosten.
Noget af det svære kan være at vide, hvor vi helt præcis får i kosten, og derfor kan det nogle gange være en smule problematisk, hvad du skal spise. Med det meste næringsstoffer gør det ikke så meget, at du spiser ekstra tilskud, da det blot betyder, at du tisser det ud. Men det er spild af penge at gøre det, da det ikke kommer til at have nogen betydning for dig.

Hold øje med hvad du spiser
I dag kan du let holde øje med, hvad du spiser, da du kan skanne de fleste madvarer med en simpel app. Der findes en række forskellige på markedet, som f.eks. Cron-O-Meter. Den holder øje med, hvad du har spist ved at du skriver det ind. På den måde kan du hurtigt se, om der er noget, du har underskud af i kroppen.
Når du så har underskud, kan du altid supplere med det til din kost. Det vil ofte være sådan, at der ikke er noget farligt ved at være i underskud en enkelt dag eller to. Prøv at se mønsteret i din kost baseret på en hel uge. På den måde får du et indblik i, hvilke kosttilskud, det ville give mening for dig at købe og spise.
De fleste kan spise vitaminpiller, da du her blot får lidt af det hele, og hvis du er i underskud nogle steder, så supplere vitaminpillen din kost. Du kan se masser af gode produkter lige her https://suplab.dk/vitaminpiller/ (sponseret link).

Veganer skal tænke meget over det
Hvis du er veganer eller vegetar, vil du ofte skulle spise kosttilskud, da der er en masse næring i kød. Det betyder ikke, at du skal spise kød, for vi kan sagtens leve uden det i dag.
Inden du vælger at blive veganer, er det en god ide at spørge din læge til råds, så du er helt sikker på, at du får den helt rigtige næring.
Hos lægen kan du også få målt, hvad du er i underskud af via dit blod. Så hvis du mangler jern, kan lægen sige det, og de vil derved tilføje det til din kost.
Nærmest alle vitaminpiller og kosttilskud kan købes i håndkøb, så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang med det.

Industrien er kommet for at blive
Alt tyder på, at kosttilskud industrien er kommet for at blive, da danskere gerne vil være så sunde som muligt.
Husk altid på at du i første omgang skal få styr på din almindelige kost, motion og søvn, og så er kosttilskud sidste bastion. Men hvis du ved, at du ikke får god kost i en periode, kan det også være en god idé allerede at spise kosttilskud.
For selvfølgelig er det mest optimalt at få meget gennem maden, men det er ikke altid muligt. Det er grunden til, at kosttilskud er kommet for at blive.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

AF: JOHN WENNERWALD

Din region er foran 14. februar 2021 kl. 20.59

AF: BENNY BURMEISTER

Gratis transport af el. 10. februar 2021 kl. 09.41

Annonce