cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Lad ikke vinteren ødelægge dine sunde vaner

Når vinteren så småt banker på døren, og sommerformen så småt begynder at være ”overflødig” – ja, så er det faktisk kun de færreste af os, som vedligeholder den sunde livsstil, der har bragt os i en god sommerform.
Men hvorfor det? Hvorfor kan vi ikke holde os i god form året rundt, men derimod kun op til sommeren, blot fordi vi skal vise maverne frem?
Det er svært at svare på, og svaret må vi nok erkende bliver en smule overfladisk, men det er alt andet lige sandheden. I virkeligheden burde vi bibeholde vores sunde vaner, og sørge for at kropsvægten ikke svinger for meget, da det er klart det sundeste for vores kroppe.
18. november 2020 kl. 14:21 Af Gastro Point

Annonce

Disciplin og fastholdelse af gode vaner er afgørende

Selvom vinteren kan være våd og mørk, og motivationen til at holde sig i god form måske er forsvundet lidt, så er det vigtigt at man holder fast i rutiner og de gode vaner. Man kan være fristet til at give slip på aften aktiviteter, fordi det bliver hurtigere mørkt, og pludselig føler man at dagen er væk hurtigere end den er om sommeren.

Hvis man har prøvet at være inde i en god stime, hvor man spiser sundt, motionere meget og opnår et større overskud af den grund, så ved man også at disse vaner har betydning for alle aspekter af ens hverdag. Sørg for at få styr på alle sider af den sunde livsstil – kost, søvn og motion, går alle sammen ind over hinanden. Får man nok søvn, har man mere overskud til træning, og får man trænet har man mere lyst til at spise sundt.


Gør køkkenet til din bedste ven om vinteren

Hvis du er en af dem der har svært ved at motionere om vinteren – lad det være fordi du helst vil løbe eller cykle udenfor, og altså ikke er så glad for fitnesscentre, så kan det være en god idé at udvikle dine kokkeegenskaber, så du er i stand til at lave mere varieret, sund og spændende kost, som altså er med til at du ikke fristet til det usunde.
Nu til dags kræver det ikke meget mere end en god fantasi og Google til at blive en mester i køkkenet, og man behøver altså ikke decideret (sponseret link) industri køkkenudstyr for at blive en chef i køkkenet.

Med det sagt betyder det altså ikke, at man fuldstændig kan erstatte motion med en lidt sundere kost, for man bliver nødt til at få sig rørt hvis man gerne vil holde sig i form. Heldigvis kan dette også gøres med lange hyggelige gåture, eller måske en vintersport som gør det hele lidt mere interessant.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

Annonce