Annoncørbetalt indhold

Annonce: Lær dit barn klokken med Børneure til indskoling

Der er mange fordele ved at dit barn kender klokken - både for dig og dit barn. Det er både sjovt for dit barn at lære og det giver selvtillid at kunne klokken. Det bliver også nemmere at lave aftaler, og dit barn vil få en bedre forståelse af tid.

Gør dine børn en tjeneste og lær dem at læse klokken med (sponseret link) Børneure til indskoling.

En nemmere hverdag

At kunne læse klokken gør alting nemmere i hverdagen. Det bliver lettere for dine børn at holde styr på hvornår frikvarteret begynder og slutter, hvornår det er tid til SFO og hvornår de bliver hentet. Når børnene bliver lidt ældre, bliver det også nemmere at lave aftaler. Hvis dit barn for eksempel går til en form for fritidsaktivitet, kan barnet selv holde styr på hvornår dette starter og slutter. Eller hvis barnet er på legepladsen, bliver nemmere at aftale et tidspunkt hvor barnet skal komme hjem, hvis barnet har styr på klokken.

Digital eller analog?

Det kan være en god idé at overveje om dit barn skal have et digitalt eller analogt ur. Der er fordele ved begge, og det er selvfølgelig mest optimalt at kunne læse begge. Et digitalt ur er som regel lidt lettere at lære, og kan derfor være en god idé til lidt yngre børn. Et analogt ur kan for nogle mindre børn virke forvirrende med de forskellige visere, og kan derfor være en bedre løsning for de lidt ældre børn. En god idé kunne være at starte med et digitalt ur og derefter et analogt ur, når barnet bliver lidt ældre. Det er en god idé at kunne læse begge former, da begge former findes både i hjemmet og i offentligheden.

Giv et børneur i gave

Et børneur er den perfekte gave til et barn, der skal til at starte i skole. Ofte kan det være svært at finde på noget at give i gave - især til børn, der har alt. Det kan være en god idé at give børneuret i gave inden skolestart, da det giver barnet mulighed for at øve sig lidt inden. Find for eksempel et børneur med fodbold-, Spiderman- eller Frost motiv. Eller måske bare et børneur i barnets yndlingsfarve. Desuden giver du ikke blot et børneur i gave, men også en færdighed, som barnet vil være taknemmelig for resten af livet.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon2