Annoncørbetalt indhold

Annonce: Læs dette inden du låner penge

I følge Experian er 4,6% af den danske befolkning registreret i RKI i slutningen af 2017.

Det er et fald fra sidste år, og det er en god udvikling. Blandt de 31-40-årige er 6,8 procent registreret i RKI. Dette betyder ikke nødvendigvis, at tallet her også vil være hårdt for denne aldersgruppe, når de bliver ændret. Ofte er det en alder, hvor du begynder at købe flere ting, fordi du starter familie, får hus osv.
Denne guide hjælper dig med, hvordan du undgår at komme i RKI. Som sådan er der ikke noget galt med at låne penge, det må være op til den enkelte at afgøre, om det er noget, som de har brug for. På en side som Penge.casa sammenligner de en række lån, som generelt er det bedst, hvis du vælger det lån med den laveste årlige rente.
Men i sig selv kommer du ikke i RKI af at skylde penge. Du kommer kun i RKI, hvis du ikke overholder dine aftaler. Dvs. hvis du hver måned ikke betaler dine renter og afdrag, så ender du i RKI.
Systemet er lavet, så det er lettere for virksomheder at låne penge ud til forbrugere. Forbrugere vil herefter ikke kunne låne penge særlig mange steder, og det er ofte et wake up call for de fleste, når de ender i RKI.
Det er grunden til, at den bedste strategi mod RKI er aldrig at ende i det.

Sådan undgår du RKI
Det er egentlig ganske simpelt. Du sørger altid for at betale dine regninger til tiden. Det er selvfølgelig ikke sådan, at du ender i RKI med det samme, at du ikke kan betale en regning. Ofte vil du få flere rykkere, inden du når så langt.
Lånegiver vil hellere have sine penge end at bruge tid på at sende dig i RKI. Når de sætter en høj rente, er det ofte, fordi det er mindre sandsynligt, at du kan betale tilbage. Det garderer de sig mod ved hjælpe af en højere rente. Det er også grunden til, at du skal være påpasselig med at låne penge, hvis du allerede har en dårlig økonomi. I samarbejde med Startpakke.com kan du se, hvor forskellig den årlige rente kan være på lån.

Inden du ender i RKI
Nogle forbrugere oplever, at de bliver truet med at ende i RKI for lave regninger. Der har været en række sager om dette. I sidste ende kan virksomheder sende dig i RKI uanset beløb. Men det er vigtigt at påpege, at de ikke kan sende dig i RKI, hvis du ikke er enig med dem.
Hvis du har en strid med en virksomhed, så er det vigtigt, at du gør det klart og tydeligt overfor dem, hvorfor du ikke betaler din regning. På den måde kan de ikke sende dig i RKI, før din sag er blevet afgjort. Det er muligt, at de truer dig med det, men det passer ikke.
Betal dine regninger til tiden. Hvis du har en RKI sag, så skal du aldrig være bange for at kontakte dem.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • penge-casa-startpakke-ann