Annoncørbetalt indhold

Annonce: Leder du efter den rigtige forlovelsesring?

Forlovelse er en stor ting og for de fleste en engangsoplevelse.

Vi ønsker at alle får det perfekte bryllup med alt der høre til. Valget om (Sponseret link) den rigtige forlovelsesring er derfor en vanskelig affære og måske en af de sværeste beslutninger man som mand eller kvinde skal træffe. Vi ønsker alle at imponerer vores udkårne på den specielle dag, ringen skal gerne kunne imponere så man får det store JA. Valget om ringen er derfor af en helt særlig og stor betydning. I hjertet af København finder du en lille butik hvor de kreerer smukke kundskaber i form af forlovelsesringe.

Få det store Ja
Forlovelsesringe findes i mange forskellige former og skabninger. Hos Rough Diamonds er de specialiseret i rå diamanter i unikt design som gør det færdige produkt til noget helt specielt til denne særlige dag.
Hos Rough Diamonds, får du helt unikke rå diamanter der alle har en historie. Chefdesigner Maya Bjørnsten designer de helt fantastiske og enestående smykker. Smykkerne er håndlavede af deres yderst dygtige og kompetente personale.

Rå diamanter
Diamanterne er nøje udvalgt i Antwerpen i Belgien. Her bliver nogle er verdens mest fantastiske diamanter beundret, begæret og handlet. De rå diamanter er opdelt i over 12.000 forskellige kvaliteter, dog er det kun 20 % der vurderes til at kunne bruges til smykker. Hos Rough Diamonds er det udelukkende fra disse partier, de nøje håndplukker til deres smykker.

Diamanter med god samvittighed.
Det er en mærkesag for rough diamonds at diamanterne er købt i overensstemmelse med FN-resolutioner af lovelige, legitime kilder der ikke er involveret i finansiering af konflikter. Du kan derfor trygt købe din forlovelsesring igennem Rough Diamonds.

Derfor skal du vælge din ring hos rough diamonds.
Forlovelsesringene er håndlavede i deres butik i hjertet af København. Her sidder de 2 guldsmede og og kreerer de smukkeste ringe, øreringe, halskæder og meget mere. I deres butik får du samtidig en kyndig og professionel rådgivning når du står i det svære valg om hvilken ring du skal vælge.

Vælg den rigtige diamant
Du kan se de smukke smykker og funklende forlovelsesringe og unikke diamanter på hjemmesiden eller i deres butik. Du kan se alt fra de smukke hvide diamanter til de spektakulære og sjældne pink diamanter. Forlovelsesringene er altid lavet i 14 karat guld. Det er der nemlig en helt speciel grund til. 14 karat guld er smukt og glimtende, men man sikre samtidig styrke og holdbarhed. Det er underspillet kunstværker, der passer til diamantens smukke og naturlige skønhed.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • leder-du-efter-den-rigtige-ann