cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Leder du efter en god øjenlæge?

Øjnene er sjælens vinduer, som digteren William Shakespeare skrev. Og han havde ret. Hvem kender ikke til at kigge ind i sin elskedes øjne i kaminens romantiske skær? Øjnene er noget af det mest fascinerende, fintfølende og følsomme vi har, og hver eneste dag er vi fuldstændig afhængige af, at vores øjne fungerer perfekt. Derfor er det nødvendigt, at du går til din øjenlæge og får dine øjne tjekket.
27. oktober 2020 kl. 12:51 Af Øjenhospitalet Danmark

Annonce

Få en konsultation med en øjenlæge

Man vil ofte opdage, at det langt fra er alle øjenlæger, der tilbyder den samme mængde behandlingstilbud. Mange gange skal man flere steder hen for at finde det bedst mulige tilbud. Derfor kan det klart være en fordel at finde en øjenlæge, der tilbyder så bredt et felt af kvalitetsbehandlinger som muligt. Det handler, om man så må sige, om at sikre sig, at man finder et behandlingssted, hvor personalet er veluddannet og ved, hvad de laver.

Et sådant sted kan være svært at finde, men på f.eks. (sponseret link) Øjenhospitalet Danmark, der er en af Danmarks ældste private øjenlægeklinikker, kan du finde et meget bredt spektrum af undersøgelser. Her kan du f.eks. tilbydes behandling med laser, AMD, kosmetik og behandling mod såkaldte øjenflydere.


Funktionel kirurgi fra din øjenlæge

En øjenlæge er ikke blot en, der kigger dig ind i øjnene og tjekker for øjensygdomme. En øjenlæge kan også vejlede dig med hensyn til kirurgiske operationer af f.eks. øjenlågene. Der er mange danskere, der oplever, at deres øjenlåg eller området omkring deres øjne irriterer øjnene eller gør det svært at se. Det er selvfølgelig ikke en acceptabel måde at leve på, og derfor er der mange øjenlæger, der tilbyder såkaldt funktionel kirurgi.

Modsat kosmetisk kirurgi har funktionel kirurgi ikke først og fremmest til hensigt at opløfte ansigtet. Derimod forsøger øjenlæger gennem funktionel kirurgi at øge synets og øjnenes funktionalitet. Når det er sagt, er der dog stadig mange patienter, efter at have fået en operation fra en øjenlæge, der føler, at de ser både yngre og bedre ud.
Mange patienter går til øjenkirurgi hvis de har hængende øjenlåg. Det er en tilstand, hvor patienter ofte ser meget trætte og uoplagte ud. Ikke nok med, at hængende øjenlåg giver dig et uheldigt udseende, det kan også være indskrænkende for patientens synsfelt og være til generelt ubehag. Hængende øjenlåg kan kureres med både kosmetisk og funktionel kirurgi, og du kan sætte dig ind kriterierne for, hvornår hvilken kirurgimetode bruges på Sundhed.dk.

En god øjenlæge er alfa og omega, når det kommer til dine øjnes helbred. Øjnene er så ekstremt vigtige for vores hverdag. Meget vigtigere end vi umiddelbart er klar over. Derfor er det meget vigtigt, at du tager det alvorligt, hvis du føler længerevarende ubehag i dine øjne, og straks kontakter en øjenlæge. Med en øjenlæge kan du hurtigt finde ud af, om dit ubehag skyldes tørre øjne, eller om du er i risiko for at udvikle grå stær. Med en øjenlæge kan du forbedre dit syn og din livsglæde i mange år endnu.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

Annonce