Annoncørbetalt indhold

Annonce: Lev længere med en hund

Forskningen har talt, og det virker til, at du kommer til at leve længere, hvis du har en hund.

Det kommer nok ikke til at have den store betydning for, om du køber en hund eller ej, da det nok altid har været en smagssag, om man har lyst til hund eller ej.
Det sted, hvor det gør den største forskel, er nok mere, at det også hjælper ældre, hvis de har en hund. Selvom de er på plejehjem og senile, så har de det bedre, hvis de har en hund, og derfor er nogle plejehjem begyndt at tilføje hunde.
Hvis du skal have en tæve og bare ikke kan finde på et navn, så vil vi anbefale dig at kigge på denne hjemmeside (sponseret link). Her har de 560 navne til din næste hunhund.

Derfor lever vi længere med hund
Ifølge Uppsala Universitet så lever du længere, hvis du har en hund, men de er ikke helt sikre på, hvorfor det er tilfældet. De har en række teorier. Bl.a. at mennesker med hund går mere end mennesker uden hund.
En hund giver dig den fordel, at du bliver nødt til at gå en tur med den. Selvom du har en have, som den kan gå ud i, så vil de fleste hundeejere stadigvæk gå med deres hund, da den elsker at gå.
Samtidig giver en hund en kæmpe lykkefølelse til mennesker, da de altid er glade for at se os. Selv hvis du er ked af det, så forstår en hund dig bedre end en kat. En kat lever sit eget liv og har ikke den store holdning til dig.
Der er en grund til, at man siger, at en hund er menneskets bedste ven.

Alle gamle bør få en hund
Selv med ældre der aldrig har haft hund, ville det være en god idé at forsøge sig med det, da det virker til, at hunde knytter sig til alle. På den måde vil den ældre hundeejer føle, at der altid er nogen, som elsker dem. Det er en følelse, som alle mennesker har brug for, og det er grunden til at hunde er gode med mennesker.
Selvfølgelig skal man ikke tvinge gamle til at få en hund, men man bør nok overveje, om man kan få hunde tilknyttet på plejehjem, som de gamle så kan snakke og kæle med.
En ting er sikkert: Hvis du overvejer, om du skal få en hund, så er svaret, at det bør du. For din lykke og helbreds skyld.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • 03-ann