Annoncørbetalt indhold

Annonce: Liv og glade dage i smilets by Århus

Århus er kendt som smilets by. Det er også ganske forståeligt, fordi Århus by indeholder ikke blot flot arkitektur og hyggelige gader, men er fuld af arrangementer. Hvad end du vil hoppe i bølgen blå eller holde fest i gaden har Århus noget til dig.

Jyllands hovedstad
Hvis du vælger at besøge jyllands hovedstad Århus vil du med garanti kunne blive en oplevelse rigere. Det er nemlig et epicenter for alt fra musik, kunst til gastronomiske oplevelser. Mange af disse oplevelser kan endda opleves helt gratis. (Sponseret link) Events Århus foregår ikke blot om sommeren, men kan opleves på alle tidspunkter af året.

Arrangementer Århus
I de varme sommerdage, hvor natten er lysere, er der altid masser af arrangementer i Århus. I slutningen af august kan du nemlig forvente at opleve den velkendte Århus festuge. Det vil være en stor fest fuld af farver for enhver smag. I denne uge vil du kunne opleve en unik stemning i byen. Der vil være små kreative byrum, scener og pladser med plads til både kunst, teater og dans. Der vil årligt være et tema for byfesten. Derudover er mange af ugens arrangementer gratis.

Hvis festugen ikke lige er efter din smag, kan et besøg til århus også vække din indre kræmmer. Der er mange markeder i byen, hvor at du har muligheden for at lave en god handel med unikke vare. Især omkring Godsbanen når de åbner op for Århus arrangementet Mega Kup. Til dette event vil der blive sat tusindvis af borde op med alt fra tøj, sko og tasker. Derudover har Tangkroen også sit store kræmmermarked for kræmmerne. Det er også værd at nævne Ingerslevs Boulevards torvesalg der kan byde på friske vare lige fra blomster til mad og tøj.

Er du typen, der gerne vil lære en by at kende? Så er der selvfølgelig også mulighed for at få en guidet tur rundt i byen. Guiden vil byde på mange spændende hemmeligheder og fortællinger. Du har muligheden for at opleve Århus by på cykel eller el-cykel, hvilket stemmer godt overens med det faktum at Århus er en cykelby. Du vil blive guidet igennem de væsentligste attraktioner og seværdigheder. Her vil du bl.a. opleve ARoS, Marselisborg Slot, DOKK1, Godsbanen, og Latinerkvarteret.

Gå ikke sulten hjem
Når du er i Århus vil du ikke kunne gå sulten hjem. Byen byder på adskillige lækre gastronomiske oplevelser for enhver smag. Århus gastronomiske niveau er højt, det skyldes bl.a. det faktum at byen har 4 Michelin-stjerne restauranter, hvilket gør at Århus er af en gastronomisk verdensklasse. Du vil kunne få alt fra fantastiske lokale delikatesser, grøntsager fra Samsø, friske råvare fra Djursland og friskefangede fisk fra Århus bugt. Byens gourmetkokke går ikke på kompromis med kvaliteten af maden.

Når du hører gourmetkokke og Michelin-stjerner tænker du nok “Det må da være dyrt..”, men bare roligt, igen har Århus noget for enhver smag. Du kan få mad fra alle verdens hjørner eller mad fra det danske køkken, i alle prisleje, så der er uden tvivl noget der passer til dit budget.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Raceclub