cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Liv og glade dage i smilets by Århus

Århus er kendt som smilets by. Det er også ganske forståeligt, fordi Århus by indeholder ikke blot flot arkitektur og hyggelige gader, men er fuld af arrangementer. Hvad end du vil hoppe i bølgen blå eller holde fest i gaden har Århus noget til dig.
19. december 2019 kl. 09:14 Af Raceclub Aarhus

Jyllands hovedstad
Hvis du vælger at besøge jyllands hovedstad Århus vil du med garanti kunne blive en oplevelse rigere. Det er nemlig et epicenter for alt fra musik, kunst til gastronomiske oplevelser. Mange af disse oplevelser kan endda opleves helt gratis. (Sponseret link) Events Århus foregår ikke blot om sommeren, men kan opleves på alle tidspunkter af året.

Arrangementer Århus
I de varme sommerdage, hvor natten er lysere, er der altid masser af arrangementer i Århus. I slutningen af august kan du nemlig forvente at opleve den velkendte Århus festuge. Det vil være en stor fest fuld af farver for enhver smag. I denne uge vil du kunne opleve en unik stemning i byen. Der vil være små kreative byrum, scener og pladser med plads til både kunst, teater og dans. Der vil årligt være et tema for byfesten. Derudover er mange af ugens arrangementer gratis.

Hvis festugen ikke lige er efter din smag, kan et besøg til århus også vække din indre kræmmer. Der er mange markeder i byen, hvor at du har muligheden for at lave en god handel med unikke vare. Især omkring Godsbanen når de åbner op for Århus arrangementet Mega Kup. Til dette event vil der blive sat tusindvis af borde op med alt fra tøj, sko og tasker. Derudover har Tangkroen også sit store kræmmermarked for kræmmerne. Det er også værd at nævne Ingerslevs Boulevards torvesalg der kan byde på friske vare lige fra blomster til mad og tøj.

Er du typen, der gerne vil lære en by at kende? Så er der selvfølgelig også mulighed for at få en guidet tur rundt i byen. Guiden vil byde på mange spændende hemmeligheder og fortællinger. Du har muligheden for at opleve Århus by på cykel eller el-cykel, hvilket stemmer godt overens med det faktum at Århus er en cykelby. Du vil blive guidet igennem de væsentligste attraktioner og seværdigheder. Her vil du bl.a. opleve ARoS, Marselisborg Slot, DOKK1, Godsbanen, og Latinerkvarteret.

Gå ikke sulten hjem
Når du er i Århus vil du ikke kunne gå sulten hjem. Byen byder på adskillige lækre gastronomiske oplevelser for enhver smag. Århus gastronomiske niveau er højt, det skyldes bl.a. det faktum at byen har 4 Michelin-stjerne restauranter, hvilket gør at Århus er af en gastronomisk verdensklasse. Du vil kunne få alt fra fantastiske lokale delikatesser, grøntsager fra Samsø, friske råvare fra Djursland og friskefangede fisk fra Århus bugt. Byens gourmetkokke går ikke på kompromis med kvaliteten af maden.

Når du hører gourmetkokke og Michelin-stjerner tænker du nok “Det må da være dyrt..”, men bare roligt, igen har Århus noget for enhver smag. Du kan få mad fra alle verdens hjørner eller mad fra det danske køkken, i alle prisleje, så der er uden tvivl noget der passer til dit budget.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

AF: JOHN WENNERWALD

VM i Qatar 05. april 2021 kl. 09.32

AF: JESPER LORENTZEN

Biodiversitet og vejkanter 03. april 2021 kl. 19.00

AF: PAW HALLANDSON

Sol og vind går helt i sort… 02. april 2021 kl. 21.47

Annonce