Annoncørbetalt indhold

Annonce: Lolland-Falster tiltrækker flere og flere virksomheder

Over de seneste år har flere og flere virksomheder valgt at slå sig ned på Lolland-Falster. Her tæller både danske og udenlandske forretninger. Også flere nyopstartede virksomheder vælger Lolland-Falster som primær arbejdsplads. Det er der flere gode grunde til.

Ny virksomhed på Lolland-Falster Uanset om der er tale om en ældre virksomhed med mange år på bagen eller en helt spæd forretning, skal der under en flytning af virksomheden tænkes over alt fra lokation af kontorplads til finansiering af flytningen. Når virksomheder vælger at flytte til Lolland-Falster – eller et andet sted i landet – vil det oftest være en omkostningsfuld affære. Det er derfor vigtigt, at placeringen vælges med omhu, inden teltpælene rykkes op.

En af de store fordele ved at vælge Lolland-Falster som lokation for virksomheder er, at det er væsentligt billigere at leje eller købe et kontorlokale her end i eksempelvis København. De lave omkostninger ved at placere virksomheden på Lolland-Falster er altså med til at forklare, hvorfor antallet af virksomheder stiger netop her i disse år.
På trods af lave købs- og lejeomkostninger får de fleste virksomheder alligevel brug for et (sponseret link) erhvervslån til virksomheder for at kunne finansiere flytningen.

Når det kommer til erhvervslån og lån til virksomheder generelt, er det væsentligt, hvor virksomheden ligger placeret. Mange låneudbydere vurderer nemlig virksomheden og dennes vækstpotentiale forud for en låneaftale på et erhvervslån. For at kunne få en god låneaftale, er det således vigtigt, at virksomheden ligger taktisk placeret i forhold til at skabe fremtidig vækst. Hvis Lolland-Falster eller omegnen er en taktisk god lokation for virksomheden, kan det derfor have indvirkning på erhvervslånet.

Tæt forbindelse til København og Hamborg
Fra Lolland-Falster har virksomheder kort afstand til både København, Malmø og Hamborg. Den korte afstand til de to store byer kan være med til at skabe en større handel og kontakt med det nordiske marked. Også det faktum har over de seneste år tiltrukket mange virksomheder til Lolland-Falster.

Derudover finder mange startups det fordelagtigt at være tættere på deres brugere og kunder, sammenlignet med hvad der er muligt i en storby som København, hvor man som nyopstartet virksomhed hurtigt kan forsvinde i mængden. Det mindre samfund, som Lolland-Falster udgør, kan altså også vise sig at have en positiv indvirkning på mindre og nye virksomheder, som endnu ikke har fastgjort sig helt på det danske marked.

Både en fordel for virksomhederne og for indbyggerne
At virksomheder blomstrer frem på Lolland-Falster er ikke blot en fordel for virksomhederne selv. Den øgede vækst i virksomheder i området er også med til at øge beskæftigelsen blandt indbyggerne. Derfor er der i øjeblikket flere indsatser i gang for at rekruttere kvalificeret arbejdskraft til virksomheder på Lolland-Falster.

Gennem disse initiativer er formålet at styrke både de lokale virksomheder og borgerne. Med flere virksomheder følger også flere forskelligartede og mangfoldige opgaver, og det gør, at borgere med forskellige baggrunde i højere grad kan finde beskæftigelse på Lolland-Falster.

Borgere på Sydsjælland har ligeledes flere beskæftigelsesmuligheder, når virksomheder flytter til Lolland-Falster. Køreafstanden fra de sydligste byer på Sjælland er nemlig i mange tilfælde kortere til Lolland-Falster end til København.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon