Annoncørbetalt indhold

Annonce: Lolland-Falsters ældste glarmester fejrer 100-års jubilæum med markant udvidelse af forretningen

I år er det 100 år siden, at JD Glas slog dørene op for første gang. Dengang hed virksomheden Kunsthandler og Glarmester N.P. Nielsen. Siden da har virksomheden skiftet ejer flere gange og går i dag under navnet JD Glas Lolland-Falster ApS.

Et århundrede på bagen
Virksomheder kommer og går, nogle skifter branche og andre lukker ned, men andre står stærkt uagtet at tiderne skifter og samfundet udvikler sig.
I 1918 åbnede Kunsthandler og Glarmester N.P. Nielsen sin første butik i Søndergade 19 i Nakskov, hvilket var en kombineret kunsthandel og glarmestervirksomhed.
Siden har virksomheden skiftet hænder og navn flere gange, og senest i 2015 hvor Flemming Willum Petersen overtog virksomheden. Virksomheden udgøres i dag
af et erfarent og professionelt team på fire mand, med hovedkontor på Klostergade 13 i Nakskov, men også med afdeling i Nysted og senest med udvidelse i Maribo,
hvor OK Glas drives som filial.

Faglighed og kvalitet er vejen til succes
I virksomheden er det et højt niveau af faglighed, kvalitet og god kundeservice der lægges vægt på, og ifølge indehaver, Flemming Willum Petersen, er netop disse tre kerneværdier hemmeligheden bag virksomhedens succes og lange levetid. Virksomheden beskæftiger kun faguddannedet personale og benytter materialer af højeste kvalitet. Flemming Willum Petersen pointerer, at glade og tilfredse kunder er virksomhedens næring, og hvis ikke virksomheden havde leveret et tilfredsstillende stykke arbejde til en rimelig pris, havde forretningen ikke eksisteret i et helt århundrede. At fejre 100-års jubilæum er derfor også en stor glæde og tilfredsstillelse for teamet bag JD Glas Lolland-Falster ApS, der ser jubilæet som en vigtig milepæl i virksomhedens historie.

En tidløs branche

Bagerier, slagter og grønthandlere lukker til fordel for de voksende og alsidige supermarkeder, detailbutikker lukker til fordel for nethandel og danske virksomheder lukker robotterne ind på bekostning af manuel arbejdskraft. Men glarmesterbranchen er en branche, der ikke bare sådan udslettes. Der er sket meget på 100 år, fra tiderne hvor virksomheden hovedsageligt kittede vinduer, indrammede billeder og lavede blyindfattede ruder, til i dag, hvor der fx også opsættes brusekabiner og skiftes bilruder foruden de traditionelle håndværksdyder. Omsætningen kan svinge fra år til år for de fleste virksomheder der lever af deres kunder, men JD Glas Lolland-Falster ApS er et levende bevis på, at har man fagligheden, kvaliteten og viljen med, kan en virksomhed overleve det meste.

Ikke blot Lolland-Falsters ældste, men også måske mest alsidige
JD Glas Lolland-Falster ApS(sponseret link) går ubenægteligt under titlen ’Lolland-Falsters ældste glarmester’, men kan meget vel også rende af med titlen som den mest alsidige af slagsen. Ikke nok med at virksomheden har stor ekspertise i glasarbejde, så har de også stor erfaring og faglig viden omkring montering af døre og vinduer, energioptimering, samt restaurering af fredede og bevaringsværdige bygninger(sponseret link) samt mindre tømreropgaver. Derudover praktiseres alle former for glarmesterarbejde, udskiftning af termoruder, montering af solfilm og andet beslægtet arbejde.
”Vi går langt for at opfylde vores kunders ønsker og krav og tilbyder derfor skræddersyede specialløsninger efter individuelle behov. Vi hjælper desuden med glæde vores kunder til det rette valg, uanset om de skal have skiftet en enkelt termorude eller udskifte vinduer i hele boligen. Her udnytter vi, at vi hver især har hver vores forskellige faglige baggrund, og trækker derfor på vores individuelle viden og mangeårige erfaring” siger Flemming Willum Petersen.

Markant udvidelse markerer 100 år i branchen
JD Glas har traditionelt haft til huse i Nakskov og koncentreret sit arbejde i byen og den nærmeste omegn. Siden 2015 hvor Flemming Willum Petersen overtog, har det dog været et ønske at udvide rent geografisk. "Jeg har ikke planer om at skulle træde vande og lægge mine kræfter i at opretholde status quo. Jeg ser Lolland-Falster som et samlet hele og brænder for at udvikle både landsdelen og min virksomhed med udgangspunkt i hele egnen". JD Glas har for 1½ år siden udvidet med afdeling i Nysted for at kunne varetage et større geografisk område og den del af virksomheden er blevet godt modtaget lokalt på Nysted-egnen. Senest har virksomheden her pr. 1. oktober 2018 udvidet ved at indlemme OK Glas i Maribo, hvorved indehaver af OK Glas, Ole Kamper, er blevet ansat som svend i JD Glas. Det er planen at Ole Kamper fortsat skal servicere kunderne i Maribo og omegn således at man ikke vil kunne komme til at opleve en forringelse af service og tilgængelighed i Maribo. Til gengæld kan JD Glas nu fejre jubilæet ved for alvor at kalde sig "hele Lolland-Falsters glarmester".

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon