cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Lyt til spændende lydbøger året rundt

Savner du at læse mere i din hverdag, men føler du, at det kan være svært at få presset læsetid ind i din travle kalender? Så er lydbøger den helt perfekte løsning for dig! Med lydbøger kan du nemlig læne dig tilbage og få læst bøgerne højt, mens du er på farten, så du kan komme i gang med din næste bog allerede i dag.
11. august 2020 kl. 07:00 Af Alle Lydbog Apps

Annonce

Hos allelydbogapps.dk kan du finde et overblik over alle de forskellige apps, der udbyder lydbøger og finde et godt tilbud. Saxo udbyder fx lige nu et (sponseret link) Saxo Premium abonnement, hvor du kan lytte gratis de første 30 dage og se, om lydbøger er noget for dig. Generelt har Saxe Premium fået gode anmeldelser, så det kan være et godt sted at starte.


Lydbøger til hverdags- og feriebrug

Der er ingen tvivl om, at lydbøger er kommet for at blive og har inden for de seneste år for alvor vundet indpas i danskernes hjerter. I takt med at apps er blevet en naturlig del af vores digitale hverdag, har det aldrig været nemmere at komme i gang med lydbøger direkte fra mobilen.

Helt overordnet set er der mange fordele ved lydbøger, som kan anvendes til både travle hverdage og som afslapning under weekender og ferier:

- Vægtløse bøger - en bog kan være tung at have med på farten, og det slipper du for med en lækker og bekvem app, der kan rumme uendeligt mange lydbøger.

- Nem multitasking i hverdagen - nu kan du både lytte til bøger under madlavningen, opvasken eller på cykelturen hjem, og du har derfor en enestående mulighed for at arbejde dig igennem tidens største bogtitler.


Find et stort udvalg af forskellige bøger

Igennem de mange lydbogapps- og tjenester som fx Saxo Premium, finder du et hav af lydbøger tilgængelige, og der er derfor noget for enhver smag. Endelig slipper du for tunge, støvede bogreoler derhjemme samtidig med, at du får dit eget lille bibliotek direkte på mobilen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce