Annoncørbetalt indhold

Annonce: Lyt til spændende lydbøger året rundt

Savner du at læse mere i din hverdag, men føler du, at det kan være svært at få presset læsetid ind i din travle kalender? Så er lydbøger den helt perfekte løsning for dig! Med lydbøger kan du nemlig læne dig tilbage og få læst bøgerne højt, mens du er på farten, så du kan komme i gang med din næste bog allerede i dag.

Hos allelydbogapps.dk kan du finde et overblik over alle de forskellige apps, der udbyder lydbøger og finde et godt tilbud. Saxo udbyder fx lige nu et (sponseret link) Saxo Premium abonnement, hvor du kan lytte gratis de første 30 dage og se, om lydbøger er noget for dig. Generelt har Saxe Premium fået gode anmeldelser, så det kan være et godt sted at starte.

Lydbøger til hverdags- og feriebrug

Der er ingen tvivl om, at lydbøger er kommet for at blive og har inden for de seneste år for alvor vundet indpas i danskernes hjerter. I takt med at apps er blevet en naturlig del af vores digitale hverdag, har det aldrig været nemmere at komme i gang med lydbøger direkte fra mobilen.

Helt overordnet set er der mange fordele ved lydbøger, som kan anvendes til både travle hverdage og som afslapning under weekender og ferier:

- Vægtløse bøger - en bog kan være tung at have med på farten, og det slipper du for med en lækker og bekvem app, der kan rumme uendeligt mange lydbøger.

- Nem multitasking i hverdagen - nu kan du både lytte til bøger under madlavningen, opvasken eller på cykelturen hjem, og du har derfor en enestående mulighed for at arbejde dig igennem tidens største bogtitler.

Find et stort udvalg af forskellige bøger

Igennem de mange lydbogapps- og tjenester som fx Saxo Premium, finder du et hav af lydbøger tilgængelige, og der er derfor noget for enhver smag. Endelig slipper du for tunge, støvede bogreoler derhjemme samtidig med, at du får dit eget lille bibliotek direkte på mobilen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon