cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Mand - sådan finder du de perfekte bukser

Som mand kan du måske godt nikke genkendende til, at du stadig går i nogle bukser, der nok burde være udskiftet på nuværende tidspunkt - men det er bare lettere at blive ved med at gå i dem, end det er at skulle ud at købe et nyt par. For hvad er det lige, du skal lede efter - hvad er de perfekte bukser til en mand? Der er ikke nødvendigvis et endeligt svar, men herunder kan du blive ledt lidt på vej.
26. april 2021 kl. 14:19 Af Shaping New Tomorrow

Behagelighed bør være et krav

Du skal selvfølgelig ikke gå rundt i et par bukser, der ikke er behagelige at have på, og som du ikke føler dig godt tilpas i. Generelt er stretch bukser nogle af de herrebukser, der er allermest behagelige. Du kan bevæge dig frit i dem, og de føles meget naturlige at have på. Der er altså som regel ikke noget ubehag forbundet med disse (sponseret link) bukser til mænd, og mange vender ikke tilbage, når de først har fundet et par bukser, der virkelig er behagelige.


Et par bukser der passer til din hverdag

Det er naturligvis også forskelligt fra mand til mand, hvad et par bukser skal kunne. Vi laver forskellige ting i vores hverdag, og har dermed også forskellige behov. For nogle er bukserne ikke noget, der skal tænkes så meget over, men for andre er det meget vigtigt for arbejdet eller fritiden, at bukserne er funktionelle eller meget praktiske. Det skal der også tages højde for.


Økonomisk sammenhæng

Det skal ikke være bukserne, der koster dig det hvide ud af øjnene, da du nok har rigeligt med udgifter i hverdagen i forvejen. Derfor må du også godt tænke lidt med pengepungen, når du skal have et par nye herre bukser. Kvaliteten skal selvfølgelig være i orden, men det skal samtidigt give mening økonomisk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce