Annoncørbetalt indhold

Annonce: Mangler manden noget nyt i sin gaderobe? Kig med her

Det er ikke alle mænd, der er lige gode til at være opmærksomme på, at der mangler noget i deres bolig. Tværtimod. Det er ikke en overraskelse, at nogle mænd kan gå med bukser, der er flere år gamle, og de slet ikke skænker det en tanke. Det er du tværtimod sikkert ikke særlig glad for, og kvinder kan bare være mere opmærksomme på gaderoben. Men hvis manden ikke selv holder øje med sin gaderobe, må du jo, og du kan efterhånden se, at der mangler lidt i skabet. Det kan være, at der faktisk mangler en del, men du skal jo starte et sted. Her kommer vi med vores bud på, hvad der måske kunne mangle.

Et par behagelige bukser
Et par super behagelige bukser er næsten helt nødvendige at have i mandens gaderobe. Ikke kun i mandens, men da sikkert også din egen. På en dag, hvor der regner, er mørkt, koldt og ingen af jer orker ud at døren, så bliver det nemmere med et par behagelige bukser. Heldigvis er det ikke alle behagelige bukser, der ikke er særlig kønne.(Sponseret link) Stretch Bukser kan være flotte til manden, og de findes i forskellige farver, så det er nemt at finde en farve, der passer til det hele.

Et halstørklæde til kulden
Et tørklæde er rart at have i gaderoben i disse kolde måneder. Noglegange glemmer vi, at vi faktisk skal passe på os selv, og vi skynder os ud ad døren i alt for tynd jakke, selvom vejret er utroligt koldt udenfor. Det er vigtigt at huske sig selv og andre på, at hue og halstørklæde er vigtige elementer i disse måneder. Det kan være svært at huske, hvis man ikke er vant til at gå med det, men hvis i begge kan gøre det til en vane, så undgår i forkølelser.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon