cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Mangler manden noget nyt i sin gaderobe? Kig med her

Det er ikke alle mænd, der er lige gode til at være opmærksomme på, at der mangler noget i deres bolig. Tværtimod. Det er ikke en overraskelse, at nogle mænd kan gå med bukser, der er flere år gamle, og de slet ikke skænker det en tanke. Det er du tværtimod sikkert ikke særlig glad for, og kvinder kan bare være mere opmærksomme på gaderoben. Men hvis manden ikke selv holder øje med sin gaderobe, må du jo, og du kan efterhånden se, at der mangler lidt i skabet. Det kan være, at der faktisk mangler en del, men du skal jo starte et sted. Her kommer vi med vores bud på, hvad der måske kunne mangle.
06. november 2019 kl. 15:21 Af 2trendy

Annonce

Et par behagelige bukser
Et par super behagelige bukser er næsten helt nødvendige at have i mandens gaderobe. Ikke kun i mandens, men da sikkert også din egen. På en dag, hvor der regner, er mørkt, koldt og ingen af jer orker ud at døren, så bliver det nemmere med et par behagelige bukser. Heldigvis er det ikke alle behagelige bukser, der ikke er særlig kønne.(Sponseret link) Stretch Bukser kan være flotte til manden, og de findes i forskellige farver, så det er nemt at finde en farve, der passer til det hele.

Et halstørklæde til kulden
Et tørklæde er rart at have i gaderoben i disse kolde måneder. Noglegange glemmer vi, at vi faktisk skal passe på os selv, og vi skynder os ud ad døren i alt for tynd jakke, selvom vejret er utroligt koldt udenfor. Det er vigtigt at huske sig selv og andre på, at hue og halstørklæde er vigtige elementer i disse måneder. Det kan være svært at huske, hvis man ikke er vant til at gå med det, men hvis i begge kan gøre det til en vane, så undgår i forkølelser.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

Annonce