Annoncørbetalt indhold

Annonce: Markedet for sexlegetøj bliver mere og mere online

Sexlegetøj har eksisteret i mange årtier nu, og vi danskere har ikke været bleg for at benytte sig af dem eller søge på dem online. I takt med at online handlen har bevæget sig fra at være en niche-ting til at være normen, har køb og salg af sexlegetøj også flyttet sig. Danskerne, i følge en undersøgelse fra 2017, det land i verden, som søgte mest på sexlegetøj. Vi overgår lande som Sverige og Grønland, som ligger på anden og tredjepladsen. Sexlegetøj kan måske siges at være en essentiel ting for os i norden, hvem ved?

Internettet har bragt (sponseret link) billig sexlegetøj til forbrugeren, og det er nemmere end nogensinde at få fat i sexlegetøj. Læs mere om fænomenet nedenfor.

Sexlegetøj er ikke længere et tabu

En af grundene til at flere og flere danskere benytter sig af sexlegetøj skyldes at debatten og diskursen omkring sexlegetøj er skiftet meget. Fra at sexlegetøj - sex generelt - var tabu og noget man ikke snakkede om er sex flyttet ind i stuerne via tv’et. Internettet har medbragt en øget tilgængelighed af porno, hvor alle har muligheden for at udforske sex.

Samtidig har seksualundervisningen i Danmark rykket sig meget og hele diskursen om hvordan, hvorfor og hvad sex kan give os har rykket sig til det positive.

Internettet har gjort det nemmere

Med internettet har forbrugeren nu mulighed for at få leveret indhold til døren. Det har gjort det muligt for introverte mennesker eller dem som føler at sexlegetøj stadig er ildeset på, at få det leveret helt uden fordomme.

Internettet har også medført at flere aktører er trådt ind på markedet, hvilket betyder mere konkurrence, der medfører større behov for at skille sig ud på markedet. Det medfører større marketings og reklamekroner, som giver større eksponering hos den danske befolkning, som derved finder det mindre tabulagt. Det er en cirkel, som udvikler sig.

Et ændret kvindesyn

For mange år siden, var sex primært til reproduktion og den darwinistiske tankegang var at finde hos mange - specielt mænd. Kvinders nydelse ved sex var ikke taget højde for, men i takt med at kvindesynet har ændret sig, samt synet på sex, er sexlegetøj blevet mere populært. Onani er blevet mere okay og ses som en naturlig ting, hvilket gør at sexlegetøj til kvinder er i højere kurs end tidligere.

Udviklingen indenfor sexlegetøj skal ses som positiv, da det er et tegn på at vi har udviklet os som menneskehed.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon