cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Markedet for sexlegetøj bliver mere og mere online

Sexlegetøj har eksisteret i mange årtier nu, og vi danskere har ikke været bleg for at benytte sig af dem eller søge på dem online. I takt med at online handlen har bevæget sig fra at være en niche-ting til at være normen, har køb og salg af sexlegetøj også flyttet sig. Danskerne, i følge en undersøgelse fra 2017, det land i verden, som søgte mest på sexlegetøj. Vi overgår lande som Sverige og Grønland, som ligger på anden og tredjepladsen. Sexlegetøj kan måske siges at være en essentiel ting for os i norden, hvem ved?
25. maj 2020 kl. 15:55 Af Alt er tys tys

Annonce

Internettet har bragt (sponseret link) billig sexlegetøj til forbrugeren, og det er nemmere end nogensinde at få fat i sexlegetøj. Læs mere om fænomenet nedenfor.


Sexlegetøj er ikke længere et tabu

En af grundene til at flere og flere danskere benytter sig af sexlegetøj skyldes at debatten og diskursen omkring sexlegetøj er skiftet meget. Fra at sexlegetøj - sex generelt - var tabu og noget man ikke snakkede om er sex flyttet ind i stuerne via tv’et. Internettet har medbragt en øget tilgængelighed af porno, hvor alle har muligheden for at udforske sex.

Samtidig har seksualundervisningen i Danmark rykket sig meget og hele diskursen om hvordan, hvorfor og hvad sex kan give os har rykket sig til det positive.


Internettet har gjort det nemmere

Med internettet har forbrugeren nu mulighed for at få leveret indhold til døren. Det har gjort det muligt for introverte mennesker eller dem som føler at sexlegetøj stadig er ildeset på, at få det leveret helt uden fordomme.

Internettet har også medført at flere aktører er trådt ind på markedet, hvilket betyder mere konkurrence, der medfører større behov for at skille sig ud på markedet. Det medfører større marketings og reklamekroner, som giver større eksponering hos den danske befolkning, som derved finder det mindre tabulagt. Det er en cirkel, som udvikler sig.


Et ændret kvindesyn

For mange år siden, var sex primært til reproduktion og den darwinistiske tankegang var at finde hos mange - specielt mænd. Kvinders nydelse ved sex var ikke taget højde for, men i takt med at kvindesynet har ændret sig, samt synet på sex, er sexlegetøj blevet mere populært. Onani er blevet mere okay og ses som en naturlig ting, hvilket gør at sexlegetøj til kvinder er i højere kurs end tidligere.

Udviklingen indenfor sexlegetøj skal ses som positiv, da det er et tegn på at vi har udviklet os som menneskehed.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce