Annoncørbetalt indhold

Annonce: Massagestole skaber øget velvære

Drømmer du nogle gange om massage, når du er derhjemme, så er der gode råd at hente, for at drømmen ikke skal gå i opløsning.

Du kan købe en massagestol fra (sponseret link)Wecare4u til dit hjem, så du altid har en god omgang massage lige ved hånden. Lysten og behovet for massage kan opstå pludseligt men ikke nødvendigvis der, hvor massøren har tid eller for den sags skyld overhovedet har åbent. En professionel massagestol derhjemme har altid åben, og den koster ikke penge per gang, du bruger den, ligesom massøren gør. Du kan få massage i hjemlige og trygge omgivelser, hvilket kan være med til, at du slapper endnu mere af. Massage skaber øget velvære for din krop og dit sind. Massage løsner op i kroppens spændinger, og det kan også påvirke dit sind. Hele kroppen hænger sammen, og derfor kan fysisk ømhed også påvirke dit sind. Lige så vel kan dit sind påvirke din krop. Massage er en rigtig god måde at slappe af og koble af på fra dagligdagens jag, og hele familien kan have brug for netop dette. En massagestol kan bruges af hele familien, og det kan ende med at give store besparelser sammenlignet med, hvis en familie på fire personer jævnligt skulle til massør.

Spar penge med en massagestol derhjemme
Udover at en massagestol er ren luksus og velvære at have derhjemme, så kan det også spare dig og din familie for mange penge. Der er forskellige typer af massagestole til hjemmebrug, og derfor er der selvfølgelig også forskellige priser på dem. Prisen afhænger blandt andet af, hvor avanceret massagestolen skal være til dit behov. Du kan købe din nye massagestol via en delbetaling over en 60 måneders rentefri aftale. Hvis du vælger at gøre dette, afhænger den månedlige ydelse af, hvilken massagestol du vælger og dermed prisen på den enkelte stol. Den månedlige ydelse over en 60 måneders periode vil ligge mellem 115-940 kroner. Du kan altså få massagestole i forskellige prisklasser og udvælge den stol, som både passer til dine behov og ikke mindst dit budget. Til sammenligning koster en times massage hos en professionel og uddannet massør mellem 400 og 800 kroner per gang. Hvis du og din familie ofte har brug for massage, kan det altså være en stor besparelse i forhold til, hvis I jævnligt skal gå til en massør. Herudover er massagestolen indenfor rækkevidde, og den kræver ikke en cykeltur eller sågar en tur i bilen, ligesom en tur til din nærmeste massør kan gøre. Hvis du er i tvivl om, en massagestol derhjemme er noget for dig, så kan du få lov at prøve en. Hvis du ønsker det, så kommer der en konsulent hjem til dig med en prøveopsætning af den stol, du ønsker. Det giver dig mulighed for at finde ud, hvad der er det rigtige for dig. Samtidig kan du få professionel vejledning i stolens brug og mange funktioner. En massagestol vil kunne tilføre velvære, luksus og endda ekstra overskud i en travl hverdag. Herudover kan du spare penge, og du slipper for at skulle ud af døren.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon