cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Mobilcovers stjæler dit design

Mobilcovers bliver mere og mere populære, ikke mindst fordi, nye mobiler efterhånden koster en mindre formue.
Men er det nu også så praktisk, med et mobilcover? Ofte er det end ikke muligt at se selve telefonen og det er vel egentlig designet, der er betalt for i dyre domme.
04. december 2020 kl. 10:16 Af Netto Fon

Annonce

Hvorfor benytte mobilcover?

TPU covers, 360 covers, flipcovers, clearcase og mange flere er blot nogle af de typer af (sponseret link) mobilcover, som i dag kan købes i stort set enhver butik. Nogle billigere end andre. Hvilket af disse mobilcovers er så det bedste? Og hvordan beskytter de egentlig mobilen?


Hvad søger du i et mobilcover?

Det hele handler i bund og grund om, hvad behovet er. Hvis du tænker over det, hvilken beskyttelse har DU så brug for til din telefon? Er du håndværker, meget aktiv eller sidder du stille på kontoret dagen lang?
Der er som sagt mange forskellige muligheder, alt lige fra de mest solide covers, som faktisk kan holde til, at bliver kørt over af en bil og samtidig være vandtæt. Denne type af cover er dog også forholdsvis tung, og hele designet på telefonen er også forsvundet, men mobilen er beskyttet imod stort set alt.

For de fleste vil et at de tyndere og ofte gennemsigtige covers være tilstrækkeligt, idet telefonen her bevarer sit flotte design og samtidig er beskytte mod mindre stød og ridser. Et mindre cover gør det også muligt, fortsat at have mobilen i lommen.

En anden løsning er at vælge et cover med flere funktioner, som også tager sig godt ud i sig selv. Her findes der også en række praktiske mobilcovers, som indeholder fx kreditkortholdere. På denne måde fungerer coveret som pung, mens det beskytter telefonen, hvis uheldet skulle være ude.

Covers med plads til plastikkort fås i mange forskellige former og typer. Blandt de mere populære typer er det simple, men praktiske bag-cover, som helt enkelt klikkes bag på telefonen. Her beskyttes bagsiden, sider og hjørner. Et andet alternativ kan være de populære flip covers, som beskytter telefonen hele vejen rundt. Her klikkes mobilen nemt i cover, efter samme princip som backcoveret. Flipcoveret dækker så, i modsætning til back coveret hele mobilen. Foruden plads til kreditkort, så er der som regel også plads til andre småting, som sedler, mønter m.m.

Annonce

Valget af mobilcover er derfor helt op til den enkeltes behov. Der er lige så mange krav til et mobilcover, som der er personer. Så se dig god for og overvej, hvad du har behov for, inden du bestiller dit nye mobilcover.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Historisk bymidte i Maribo… 04. marts 2021 kl. 21.37

AF: SØREN LEVIN BØCKHAUS THORMANN

Roses skal, dem der roses bør 04. marts 2021 kl. 11.30

AF: PERNILLE KRUSE PEDERSEN

Haveæstetik er vejen frem 03. marts 2021 kl. 19.31

AF: MARTIN WOUTERS

præsentation fra formanden… 03. marts 2021 kl. 09.45

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov igen 02. marts 2021 kl. 14.07

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov 01. marts 2021 kl. 11.48

Annonce