Annoncørbetalt indhold

Annonce: Mobilcovers stjæler dit design

Mobilcovers bliver mere og mere populære, ikke mindst fordi, nye mobiler efterhånden koster en mindre formue.

Men er det nu også så praktisk, med et mobilcover? Ofte er det end ikke muligt at se selve telefonen og det er vel egentlig designet, der er betalt for i dyre domme.

Hvorfor benytte mobilcover?

TPU covers, 360 covers, flipcovers, clearcase og mange flere er blot nogle af de typer af (sponseret link) mobilcover, som i dag kan købes i stort set enhver butik. Nogle billigere end andre. Hvilket af disse mobilcovers er så det bedste? Og hvordan beskytter de egentlig mobilen?

Hvad søger du i et mobilcover?

Det hele handler i bund og grund om, hvad behovet er. Hvis du tænker over det, hvilken beskyttelse har DU så brug for til din telefon? Er du håndværker, meget aktiv eller sidder du stille på kontoret dagen lang?
Der er som sagt mange forskellige muligheder, alt lige fra de mest solide covers, som faktisk kan holde til, at bliver kørt over af en bil og samtidig være vandtæt. Denne type af cover er dog også forholdsvis tung, og hele designet på telefonen er også forsvundet, men mobilen er beskyttet imod stort set alt.

For de fleste vil et at de tyndere og ofte gennemsigtige covers være tilstrækkeligt, idet telefonen her bevarer sit flotte design og samtidig er beskytte mod mindre stød og ridser. Et mindre cover gør det også muligt, fortsat at have mobilen i lommen.

En anden løsning er at vælge et cover med flere funktioner, som også tager sig godt ud i sig selv. Her findes der også en række praktiske mobilcovers, som indeholder fx kreditkortholdere. På denne måde fungerer coveret som pung, mens det beskytter telefonen, hvis uheldet skulle være ude.

Covers med plads til plastikkort fås i mange forskellige former og typer. Blandt de mere populære typer er det simple, men praktiske bag-cover, som helt enkelt klikkes bag på telefonen. Her beskyttes bagsiden, sider og hjørner. Et andet alternativ kan være de populære flip covers, som beskytter telefonen hele vejen rundt. Her klikkes mobilen nemt i cover, efter samme princip som backcoveret. Flipcoveret dækker så, i modsætning til back coveret hele mobilen. Foruden plads til kreditkort, så er der som regel også plads til andre småting, som sedler, mønter m.m.

Valget af mobilcover er derfor helt op til den enkeltes behov. Der er lige så mange krav til et mobilcover, som der er personer. Så se dig god for og overvej, hvad du har behov for, inden du bestiller dit nye mobilcover.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon