Annoncørbetalt indhold

Annonce: Mød den helt rette på nettet

Du har måske allerede opdaget, at det bliver mere og mere normalt, at finde kærligheden online. Her skal vi kigge lidt nærmere på, hvad du kan gøre, når du er på jagt efter den eneste ene, og hvordan du skal gå frem, for at lykkes med at møde den helt rette på nettet.

Onlinedating er ikke længere tabuiseret

For nogle år siden, var det at date nogen online, forbundet med skam og hemmelighedskræmmeri. Det var ikke noget man skiltede med, hvis man havde mødt en man var glad for online. Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at mange, der ikke har datet siden dengang, stadig tror at det er forbundet med en eller anden form for skam at finde kærligheden online. Det behøver du dog slet ikke at være bekymret for.

Nu er det blevet helt normalt at finde kærligheden online, og der er mange flere mennesker at møde, end det var for blot få år siden. Nu er der alle mulige mennesker online, som bare venter på at finde den rette.

Forskellige former for onlinedating

Der findes ikke kun èn måde at date nogen online på, men mange forskellige muligheder, for dig der gerne vil møde den rette. Du kan finde (sponseret link) gratis dating på nettet, hvis du gerne vil finde en god tjeneste, hvor du kan møde nye og spændende bekendtskaber, uden at skulle betale for det.

For mange bliver apps som Tinder eller Happn lidt for hurtigt og overfladisk, og da er det godt at der findes andre måder at date på, som gør det nemmere at komme i kontakt med præcis den type person man søger. Derfor er det en god ide at være meget klar over hvad du har behov for, inden du går i gang med at onlinedate.

Hvad søger du?

Det er altså en god ide at kortlægge hvad man søger i en partner, inden man går i gang med at date. Er du kun på jagt efter en flirt, eller vil du gerne finde en livsledsager? Det er altid et godt udgangspunkt at have klare forventninger, så bliver det helt klart også nemmere at forventningsafstemme, for dem du eventuelt møder på platformen.

Det er jo ikke sådan, at vi alle har de samme forventninger til kærlighed, og kærlighed kan betyde vidt forskellige ting for forskellige mennesker. Derfor er det også en god ide netop at starte ud med at forventningsafstemme, når man indgår i en relation med nogen online, uanset om den skal være overfladisk, eller måske udvikle sig til noget dybere.

Man kan også nemt blive lidt kynisk, hvis man dater meget online, fordi menneskerne hurtigt kan blive reduceret til billeder og profiltekst, men det er vigtigt at huske på, at der er mennesker bagved skærmen. Det er også meget vigtigt at gå folk i møde på en venlig måde, og med et åbent sind, og kommunikere ærligt undervejs. Så kommer du godt på vej med en god datingoplevelse online. Det er aldrig for sent at finde den rette.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon