cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Mød den helt rette på nettet

Du har måske allerede opdaget, at det bliver mere og mere normalt, at finde kærligheden online. Her skal vi kigge lidt nærmere på, hvad du kan gøre, når du er på jagt efter den eneste ene, og hvordan du skal gå frem, for at lykkes med at møde den helt rette på nettet.
09. februar 2021 kl. 15:48 Af Dating Sider Testen

Onlinedating er ikke længere tabuiseret

For nogle år siden, var det at date nogen online, forbundet med skam og hemmelighedskræmmeri. Det var ikke noget man skiltede med, hvis man havde mødt en man var glad for online. Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at mange, der ikke har datet siden dengang, stadig tror at det er forbundet med en eller anden form for skam at finde kærligheden online. Det behøver du dog slet ikke at være bekymret for.

Nu er det blevet helt normalt at finde kærligheden online, og der er mange flere mennesker at møde, end det var for blot få år siden. Nu er der alle mulige mennesker online, som bare venter på at finde den rette.


Forskellige former for onlinedating

Der findes ikke kun èn måde at date nogen online på, men mange forskellige muligheder, for dig der gerne vil møde den rette. Du kan finde (sponseret link) gratis dating på nettet, hvis du gerne vil finde en god tjeneste, hvor du kan møde nye og spændende bekendtskaber, uden at skulle betale for det.

For mange bliver apps som Tinder eller Happn lidt for hurtigt og overfladisk, og da er det godt at der findes andre måder at date på, som gør det nemmere at komme i kontakt med præcis den type person man søger. Derfor er det en god ide at være meget klar over hvad du har behov for, inden du går i gang med at onlinedate.


Hvad søger du?

Det er altså en god ide at kortlægge hvad man søger i en partner, inden man går i gang med at date. Er du kun på jagt efter en flirt, eller vil du gerne finde en livsledsager? Det er altid et godt udgangspunkt at have klare forventninger, så bliver det helt klart også nemmere at forventningsafstemme, for dem du eventuelt møder på platformen.

Det er jo ikke sådan, at vi alle har de samme forventninger til kærlighed, og kærlighed kan betyde vidt forskellige ting for forskellige mennesker. Derfor er det også en god ide netop at starte ud med at forventningsafstemme, når man indgår i en relation med nogen online, uanset om den skal være overfladisk, eller måske udvikle sig til noget dybere.

Man kan også nemt blive lidt kynisk, hvis man dater meget online, fordi menneskerne hurtigt kan blive reduceret til billeder og profiltekst, men det er vigtigt at huske på, at der er mennesker bagved skærmen. Det er også meget vigtigt at gå folk i møde på en venlig måde, og med et åbent sind, og kommunikere ærligt undervejs. Så kommer du godt på vej med en god datingoplevelse online. Det er aldrig for sent at finde den rette.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

Annonce